Weekend cu mama pe covorul roşu, în premieră la CinemaPRO

19 Mar 2009
Weekend cu mama pe covorul roşu, în premieră la CinemaPRO

Adela Popescu, Medeea Marinescu, Tudor Aaron Istodor, Andi Vasluianu şi Gheorghe Dinică se pregătesc să păşească mâine seară pe covorul roşu de la CinemaPRO, unde cu începere de la ora 19.30 va avea loc premiera de gală a filmului Weekend cu mama, peliculă ce marchează revenirea regizorului Stere Gulea, după o absenţă de 11 ani.

Alături de actorii si realizatorii filmului Weekend cu mama, o serie de vedete şi-au anunţat prezenţa la premiera de gală de mâine seară, în frunte cu Ioan Isaiu, Dana Rogoz, Corina Caragea şi Magda Palimariu.

Avându-i în rolurile principale pe Adela Popescu, Medeea Marinescu şi Tudor Aaron Istodor, Weekend cu mama vorbeşte în cele 90 de minute ale sale despre puterea iubirii materne şi despre felul în care greşelile parinţilor ajung să fie plătite de copii, totul sub directa îndrumare a regizorului Stere Gulea, celebrul realizator al filmului Moromeţii.

Între orele 19.00 - 20.30, iubitorii de film românesc au ocazia să urmărească în direct, numai pe www.cinemapro.ro, premiera de gală a filmului Weekend cu mama.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
lori pe 28 martie 2009 21:42
Adela sa schimbat foarte mult in weekend cu mama fati de ingerasii.
roxana pe 28 martie 2009 23:52
dabea astept sa vad filmul.Sh Adele e super asa
NICOLETA pe 26 iulie 2010 00:41
ADELA ESTA UN BUN ACTOR SI POATE JUCA ORCE PERSONAJ...NEGATIV SAU POZITIV...E CEA MAI TARE:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells