Vedete-surpriză în Django Unchained

de Cristina Grigore în 28 Mai 2012
Vedete-surpriză în Django Unchained

Django Unchained, filmul scris şi regizat de Quentin Tarantino ce va avea lansarea spre sfârşitul acestui an, va beneficia de unele apariţii surpriză din partea unor actori cunoscuţi.

Într-un interviu acordat Deadline.com, cu ocazia prezenţei sale la Festivalul de Film de la Cannes, producătorul american Harvey Weinstein a spus că pelicula, ale cărei filmări se vor încheia într-o lună, va aduce în faţa spectatorilor unele figuri inedite. Deşi nu a precizat despre cine va fi vorba, noile prezenţe din film ar putea contrabalansa părăsirea proiectului – chiar la începutul acestei luni – a lui Sacha Baron Cohen şi Kurt Russell.

Se pare că Michael Fassbender, care a fost văzut pe platourile de filmare ale peliculei în prima parte a lunii mai, ar putea fi unul din numele-surpriză.

Un alt actor care s-a retras anul acesta din distribuţia filmului a fost Joseph Gordon-Levitt, care a ales în schimb să-şi concentreze atenţia asupra debutului său regizoral, încă neintitulat.

Django Unchained, scris şi regizat de Tarantino, are în centru povestea unui sclav eliberat (Jamie Foxx) care îşi planifică răzbunarea împotriva fostului său stăpân (Leonardo DiCaprio), care i-a sechestrat soţia.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 28 mai 2012 09:55
Leonardo Di Caprio si Jamie Foxx... succesul este garantat.
xenimus pe 28 mai 2012 17:26
Quentin Tarantino face toata treaba
xerses pe 28 mai 2012 11:03
Asteptam sa vedem surprizele...
rob3rt_89 pe 28 mai 2012 20:58
Nush de ce , dar am impresia ca asta o sa fie filmul anului .....
Bayard pe 28 mai 2012 23:39
E western, nu are cum sa fie...
alex_il_fenomeno pe 15 iunie 2012 15:33
sunt curios , dar numai atat ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells