Emily Browning, într-un thriller erotic al regizoarei lui Twilight

de Cristina Grigore în 28 Mai 2012
Emily Browning, într-un thriller erotic al regizoarei lui Twilight

Actriţa din Sucker Punch şi Sleeping Beauty a fost aleasă pentru a interpreta rolul principal din Plush, noul film al regizoarei Catherine Hardwicke (Twilight).

Potrivit Variety, Emily Browing ar fi trebuit să se alăture lui Evan Rachel Wood, aleasă de regizoare pentru a o interpreta pe una dintre protagonistele acestui thriller. Din cauza unor neconcordanţe în programul de filmări, Wood a fost nevoită să renunţe la rol, producătorii fiind acum nevoiţi să-i găsească o înlocuitoare.  

În Plush, al cărui scenariu a fost imaginat de Hardwicke în colaborare cu Artie Nelson (Thirteen), o psiholoagă cu abilităţi de medium, ce poate vizualiza amintirile pacienţilor săi, ajutându-i astfel să-şi sondeze trecutul, întâlneşte la consultaţii o tânără cu abilităţi similare (Browning). O descriere anterioară a filmului înfăţişa personajul lui Browning drept starul unei trupe rock irezistibil atrasă de noul chitarist al trupei, cu care începe o relaţie plină de momente fierbinţi.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 28 mai 2012 11:04
Sper sa faca un rol la fel de bun ca in Sucker Punch.
JohnnyAddams pe 28 mai 2012 17:30
Emily Browning este un pariu al meu inca de la "Ghost Ship". Mereu am crezut in talentul ei, este una dintre actritele de viitor de la Hollywood. Aici ma refer la cele cu talent.
alex_il_fenomeno pe 15 iunie 2012 15:29
promite foarte multe in continuare ! ii urez mult succes !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells