Un altfel de James Bond pentru Steven Spielberg

de Gloria Sauciuc în 30 Iul 2009
Un altfel de James Bond pentru Steven Spielberg

Steven Spielberg nu a ascuns niciodată faptul că visează să regizeze un film din seria James Bond. Visul i s-ar putea împlini cu un alt spion american, Matt Helm, eroul unei serii de 27 de romane scrise de Donald Hamilton.

Scenariul este gata de o săptămână, adaptat de către Paul Attanasio, prin urmare Matt Helm ar putea să se concretizeze în următorii doi ani şi deci să fie următorul proiect al lui Steven Spielberg, conform Variety.

Matt Helm e un proiect dezvolat de-a lungul a câţiva ani, de către DreamWorks - înainte ca scenariul să fie lăsat studiourilor Paramount, în urma despărţirii celor două mari studiouri. Drepturile asupra filmelor Matt Helm aparţin acum 100% Paramount.


Nu este încă nimic semnat, dar Paramount ar putea să de-a drumul unei francize care să aibă un mare succes, mai ales că în proiect ar putea fi implicat tocmai Steven Spielberg, dacă nu ca regizor (pentru că Spielberg cere onorarii uriaşe), măcar ca producător.

Romanele lui Donald Hamilton nu sunt la prima tentativă de ecranizare. În anii '60 o serie de filme a fost făcută, Dean Martin intrând atunci în pielea lui Matt Helm. În anii '70 o serie TV nereuşită, cu Tony Franciosa în rolul lui Helm, a frânat entuziasmul producătorilor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells