Teaser-trailer Jack Reacher

de Cinemagia în 5 Iul 2012
Teaser-trailer Jack Reacher

Jack Reacher, cu premiera în România pe 4 ianuarie 2013, lansează primul trailer, cu Tom Cruise în acţiune. El este un fost poliţist transformat într-un justiţiar aflat acum pe urmele unui lunetist. Acesta din urmă a făcut deja cinci victime, ratând însă cea de-a şasea persoană.

Dur, direct şi impozant, Reacher îşi impresionează uşor martorii, însă lunetistul se dovedeşte cheia unei poveşti cu ramificaţii mult mai complexe şi nu tocmai uşor de descifrat.

Regizorul german Werner Herzog a primit partitura antagonistului principal în această adaptare a unui roman din seria de aventuri ce îl are drept erou central pe Jack Reacher, un fost investigator al armatei ce rătăceşte pe teritoriul Statelor Unite.

Herzog va fi Zec, un fost prizonier de război şi capul unei conspiraţii cu ramificaţii complexe. Va fi primul rol important pentru Herzog, care a mai avut câteva scurte apariţii în filme Christopher McQuarrie este atât scenaristul cât şi regizorul filmului, produs sub umbrela Paramount Pictures.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
zeno.marin pe 5 iulie 2012 17:36
Daca scenariul ar fi un pic diferit iar lunetistul ar actiona in alta tara (sa zicem Romania) in alte zone deci (e.g.: Palatele Victoria si/sau Cotroceni) atunci ma intreb cum ar fi perceput de cater public, drept un personaj pozitiv sau negativ?...
intis pe 6 iulie 2012 14:25
Mi se pare plicticos trailerul.... imi da un sentiment de deja vu....
alex_il_fenomeno pe 26 iulie 2012 15:32
nu cred ca va fi ceva slabut , din ce se vede in prima faza .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells