Staruri în campanie

de Gloria Sauciuc în 5 Iul 2012
Staruri în campanie

Actriţa Jada Pinkett Smith a lansat săptămâna aceasta un clip muzical în care se dezbracă pentru a protesta împotriva traficului cu femei. Ea a creat chiar un site, dontsellbodies.org, în care publică mai multe videoclipuri dintr-o campanie pe cont propriu împotriva exploatării sexuale.

Site-ul oferă statistici - numai în America aproximativ 40.000 de bărbaţi, femei şi copii sunt "proprietatea" cuiva în acest moment. Actriţa vizează cu acest clip în special America Latină, videoclipul având o poveste care se desfăşoară într-un orăşel latino-american, iar Pinkett Smith cântând în spaniolă.

Contestatarii videoclipului spun că - deşi subiectul e protestul împotriva abuzului sexual - camera video are o relaţie aproape tandră cu corpul nud al actriţei, mesajul final fiind cu totul confuz.

 

Cu patru ani în urmă, înaintea alegerilor prezidenţiale din America, o mulţime de actori de la Hollywood s-au implicat într-o campanie de lobby pro-vot. Campania s-a materializat într-un videoclip, produs de DiCaprios Appian Way, şi a vrut să inspire populaţia tânără să meargă la vot pe 4 noiembrie 2008.

Amy Adams, will.i.am, Jennifer Aniston, Kevin Bacon, Halle Berry, Kate Bosworth, Kevin Connolly, Courteney Cox, Ellen DeGeneres, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx, Jonah Hill, Dustin Hoffman, Anthony Kiedis, Ashton Kutcher, Adam Levine, Laura Linney, Eva Longoria, Tobey Maguire, Demi Moore, Natalie Portman, Giovanni Ribisi, Ethan Suplee, Kyra Sedgwick, Michelle Trachtenberg, Usher, şi Forest Whitaker au apărut în videoclip.

Un al doilea spot pe acelaşi subiect a avut mai mult haz, cu un Steven Spielberg în rol de regizor al clipului, şi actori cu care se colaborează cam greu.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
zeno.marin pe 5 iulie 2012 17:29
Wow! Is there any frontal nudity in it?...
Chestia asta cu dezbracatu' are darul mai degraba sa descurajeze bunele moravuri si sa stimuleze de fapt orice tine de desfrau, promiscuitate, prostitutie si traficul de carne vie. Asta nu inseamna ca videoclipul nu merita vazut. De vreo cinci-sase ori...

alex_il_fenomeno pe 26 iulie 2012 14:20
majoritatea sunt de succes prin prezenta acestor nume grele .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells