Sylvester Stallone, tatuat şi la bustul gol în Bullet to the Head

de Cristina Grigore în 27 Dec 2011
Sylvester Stallone, tatuat şi la bustul gol în Bullet to the Head

O nouă imagine din Bullet to the Head, thriller-ul de acţiune ce-i are drept protagonişti pe Sylvester Stallone şi Jason Momoa (Game of Thrones, Conan the Barbarian), a fost lansată de studiourile Warner Bros. Veteranul filmelor de acţiune apare în imagine tatuat, la bustul gol şi gata să-şi descarce arma în cel care îl ameninţă.

Pelicula, regizată de Walter Hill (The Warriors, 48 Hrs), îl are pe Stallone în rolul unui asasin din New Orleans, care face echipă cu un detectiv din New York într-o investigaţie de proporţii, ce-i poartă de pe aleile dosnice ale oraşului New Orleans până pe coridoarele puterii din Washington D.C.. Neobişnuitul cuplu, format în urma unor crime oribile care au afectat vieţile amândurora, este decis să nu lase pe nimeni să-i stea în cale. Pentru a se răzbuna, cei doi sunt în stare să sacrifice totul.

Lansarea americană a lui Bullet to the Head - a cărui distribuţie îi mai include pe Christian Slater, Sarah Shahi şi Adewale Akinnuoye-Agbaje - este programată pentru 13 aprilie 2012. Ai în galerie şi fotografia lansată anterior din film.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu47hit pe 27 decembrie 2011 09:43
deja nu mai este acela... degeaba se screme pentru a+si arata muschii. Daca+r fi fara tatuaje, fara pistol si bratara + expiratie... ar semana cu bunicu'
kayapo pe 27 decembrie 2011 10:46
Ar trebui sa nu mai comentezi amice.. la varsta lui arata extrem de bine.Si ar fi bine sa nu mai comentezi aiurea ca sigur bunicul tau nu arata cum arata Stallone. Un actor foarte bun. Iar fizic este foarte tare omu . asa ca uitete la tine si dupa , comenteaza aiurea. Toti retarzii....
Qube86 pe 30 decembrie 2011 03:25
La varsta lui arata si joaca foarte bine...Nu-i poti cere mai mult...Daca bunicu' cuiva arata asa atunci toata stima si admiratia din partea mea...Oricum ma bucur sa vad ca acesti asa zisi critici cu barne in ochi se tot inmultesc...Trebuie sa ne mai destindem cumva si cum altfel daca nu amuzandu-ne de prostiile pe care le pot debita...
AbrahamLincoln pe 27 decembrie 2011 11:24
Bai Radu47hit , ia pune ma o poza cu tine cand esti dezbracat , sa-ti admiram fizicul tau superb . . . Eu stiu ca tu l-ai antrenat pe Stallone , si nu vrei sa te afirmi , dar hai , ca vrem sa vedem ...
mirko pe 27 decembrie 2011 11:58
Eu sincer m-am saturat de toti cei care ii critica pe actorii vechii generatii (Stallone sau Van Damme) pentru felul in care ararata. Sincer, ei sunt adevaratii actori de actiune, nu uni ca Lauter sau Timberlake (cum se pare ac se poarta in ultima vreme). Parca cei de acum sunt foarte feminizati si cand au si ei un pistol in mana se cred macho-man... Unii ca Stallone, Van Damme sau Bruce Willis au facut istorie in cinematografie. Chiar daca au o anumita varsta, ei inca mai pot aduce public in fata marilor ecrane. Stllone este unul dintre icone-urile cinematografiei mondiale si in prezent sa pare ca inca face o treaba buna. Sa vad eu peste 10-15 ani actori de actiune actuali daca vor arata cel putin la fel ca ei. Pot sa bag mana in foc ca NIMENI din generatia asta nu ii va putea intrece. Acum, daca pui o droaie de efecete speciale intr-un film de actiune, si pui un pustan sa joace rolul principal, se paote numic actor de actiune. Asa ca terminati cu treaba gen "arata ca bunicu", "are muschi lasati". Ei sunt eorii care au facut o gramada de bani si neau adus in prim plan eroii pe care ii cunoastem pana azi. Si, ca sa inchei, Radu47hit, eu cred ac tu nici nu vei apuca varsta lui si mai presus, sa aratai ca el. Tu baga in tine in continuare hamburgeri si o sa vedem daca cel puitn vei avea fibra lui Stallone cel putin!
septick pe 27 decembrie 2011 13:13
Ti-as da like, dar n-am cum. :))
Qube86 pe 30 decembrie 2011 03:26
Me too bro'...
Crist11 pe 27 decembrie 2011 13:29
Au trecut multi ani de cand era pachetul de muschi Rocky B. , omu` se tine chiar bine si ce este de admirat la el este ca nu se lasa din a mai face filme fie ca producator fie ca actor, desi are o varsta si a castigat deja o groaza de bani ar trebui sa isi vada acum pe final de ale lui, insa, el continua sa faca filme ceea ce-mi place la el. Normal ca pielea s-a zbarcit si nu mai e acelasi doar nu mai are 30 de ani.
yasmine_kiss pe 27 decembrie 2011 20:08
eu il admir pe STALLONE, ca de altfelsi pe ceilalti veterani...bravo lor ca nu se lasa!!!
Costirik pe 27 decembrie 2011 23:54
cum sa faci un film bun cu stalonica in rol principal??? esec garantat:)))..in primul rand nu e actor e doar un bataus ca multi altii:))daca afirmi ca asta stie sa joace cu moaca aia a lui stramba habar nu ai de filme ...de asta e si admirat de o parte din romanii nostri care au in cap numai bataie;)
AbrahamLincoln pe 28 decembrie 2011 10:51
Bai omule , daca era admirat doar de romani , mai ziceam , da' are fani in toata lumea si are in cariera filme foarte bune , dar logic , ca orice alt actor , are si cateva esecuri ! Dar inseamna ca tu te pricepi mai bine la filme decat cei de la Hollywood , ca vad ca el , alaturi de Schwarzenegger sunt doriti in zeci de productii la ora actuala dar na , un ratat ca tine , care probabil se uita la Pariu cu Viata , nu are cum sa stie astfel de lucruri !
Andrew1990R pe 7 iulie 2012 23:00
Costirik. "Daca taceai filozof ramaneai".ai inteles vreodata mesajul de la filmul Rocky (oricare din serie)?Nici macar nu cred ca te-ai uitat la el ca erai prea ocupat sa te uiti la filme de genu' twilight ,Harry Potter,etc.mai bine ai tacea si ai incepe sa apreciezi filmele si actorii de calitiate.Cum a zis si Abraham:"Tu esti un mare cinefil!" .sincer acum banuiesc ca tu ai dat nota 10 la twilight.dar ma obosesc degeaba sa explic.PROSTUL TOT PROST RAMANE.
starhigh pe 28 decembrie 2011 04:48
arata bine, a luat steroizi pentru rocky, dar uite ca prin sport si probabil steroizi de inalta calitate inca traieste la varsta asta si inca arata chiar foarte bine;)
alex_il_fenomeno pe 2 ianuarie 2012 09:05
nici nu ai ghici varsta reala a actorului ! se tine mult prea bine !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells