The Warriors

(1979)

Războinicii

Poster The Warriors Postere The Warriors

Sinopsis The Warriors

Mai mult
O batalie de proportii uriase va avea loc in subteranele din New York. Armatele noptii au 100.000 de soldati; de 5 ori mai multi decat politistii. Iar in noaptea asta, ei ii vor pe RAZBOINICI, o banda de strada invinuita pe nedrept pentru moartea unui lider de grup rival.

Povestea acestui film de actiune contemporan are loc noaptea, in subteran, intr-o sub-cultura a razboiului, de la Coney Island pana in Manhattan si Bronx. Membrii RAZBOINICILOR lupta pentru a supravietui in aceasta jungla urbana, invatand ce inseamna…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.5

Caseta tehnică

Produs de

Paramount Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Paramount Pictures

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
bboy.junio pe 06 August 2013 23:10
Obligatoriu !
Acest film este numit de uniii critici ca find un clasic din 1979 si sunt de acord cu toti cei care cred acest lucru. Acum cativa ani acest film era in top 250 si chiar nu inteleg de ce nu mai este cand sunt multe filme cu mult mai neatractive si mai prost gandite decat acesta.

Ar trebui mai mult promovat pe la noi caci merita !

5 0
balta67verde pe 10 Noiembrie 2016 14:37
Excelent !
Un film extraordinar, chiar daca nu prea are actori de renume. L-am vazut prima oara la inceputul anilor '80 cand se organizau noptile de Video la cineva acasa. L-am revazut acum vreo 2 ani. M-a impresionat atunci, m-a entuziasmat in prezent. Scena spre finalul filmului cand dusmanul intrigant sta pe plaja, loveste din sticle si tot repeta "Warriors, come out and play" e geniala.
1 0

Spune-ţi părerea despre The Warriors

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Warriors
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells