Sinopsis-ul oficial al lui Prometheus

de Cristina Grigore în 1 Iul 2011
Sinopsis-ul oficial al lui Prometheus

După toată economia de detalii ce a caracterizat până acum producţia lui Ridley Scott, Prometheus,  despre care s-a spus ba că e, ba că nu e un prequel la filmul său, Alien, din 1979, cei de la 20th Century Fox lansează un aşa-zis rezumat concentrat al filmului, menit să aducă ceva lumină asupra producţiei. Menit să…? Nu chiar, am zice, după citirea lui.

Site-urile de profil, printre care şi Movieweb, au preluat informaţia oficială, la fel cum, în urmă cu doar câteva ore, au publicat ceea ce s-a dovedit a fi doar o serie de zvonuri legate de înfăţişarea space-jocke-ului şi a călătorilor în spaţiu.

Iată însă, ce au avut de transmis studiourile producătoare: „Vizionarul cineast Ridley Scott revine la categoria cinematografică la dezvoltarea căreia a avut un rol definitoriu şi creează o poveste SF originală, a cărei acţiune este plasată în cele mai periculoase locuri din Univers. Pelicula are în centru o echipă de oameni de ştiinţă porniţi într-o călătorie plină de suspans, ce le va testa limitele abilităţilor fizice şi psihice, abandonându-i într-o lume îndepărtată, unde vor afla răspunsuri la cele mai profunde întrebări dar şi secretul fundamental al existenţei”.

Nu este chiar cel mai revelator sumar al scenariului, dar, cu siguranţă, menţine treaz interesul publicului. Un citat al lui Ridley Scott, dintr-un interviu acordat revistei Empire, ne lămureşte în şi mai puţine cuvinte: „Acţiunea are loc în 2085, înainte de Sigourney [personajul Ellen Ripley, interpretat de Weaver]… În esenţă, este vorba despre a merge şi a afla cine este, până la urmă, Jockeul Spaţial”.

Încă o noutate legată de producţia lui Prometheus vine pe partea de distribuţie, Ben Foster (Pandorum, The Mechanic) alăturându-se echipei de actori, formată, până în acest moment, din Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba şi Guy Pearce.

Vom afla despre misterele universului (cel puţin despre cele legate de "jockeu") începând din 8 iunie 2012, când SF-ul lui Ridley Scott va veni şi în România.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 1 iulie 2011 11:13
Nu-mi vine sa cred ce actori au reusit sa stranga pentru filmul asta..... oare cum i-au convins? bani multi? sau cu numele regizorului?
AeroX pe 1 iulie 2011 11:37
@Bayard, nu neaparat. Seria Alien in sine are un nume in cinematografie. Si da...intr-un fel, Ridley Scott regizand primul film...
In fine, eu astept filmul asta cu nerabdare. Sunt un fan al acestei francize.

xerses pe 1 iulie 2011 17:48
Imi place subiectul si sper sa fie un film foarte bun.
legiune pe 1 iulie 2011 18:09
Titlul filmul te duce cu gandul la alt gen de film. La legendarul Prometheus.
Asteptam filmul.

Sorin87 pe 2 iulie 2011 10:12
astept sa vad cum o sa fie filmul, sper sa fie ceva bun
alex_il_fenomeno pe 3 iulie 2011 19:09
cred ca va fi o importanta productie ! nu o sa o ratez !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells