Scarlett Johansson s-a despărţit de Sean Penn?

de Cristina Grigore în 3 Iun 2011
Scarlett Johansson s-a despărţit de Sean Penn?

Relaţia dintre Sean Penn şi Scarlett Johansson a debutat la doar câteva luni după divorţul actriţei de 26 de ani de soţul ei, Ryan Reynolds, şi a uimit pe toată lumea. Iată însă că despărţirea ei de Penn, anunţată acum de revista People, a venit la fel de rapid, iscând semne de întrebare.

Este posibil ca între cei doi sa fi fost doar o alăturare de moment, datorată suferinţei şi dezamăgirilor de pe urma despărţirii de parteneri? Actorul de 50 de ani i-a spus şi el adio, în 2010, lui Robin Wright Penn, iar la începutul acestui an una din întâlnirile sale cu Johansson a dat de înţeles că între ei există mai mult decât o relaţie de prietenie.

Potrivit sursei celor de la People, suspiciunile legate de sfârşitul idilei au apărut când, la proiecţia de la Cannes a filmului The Tree of Life, în care Sean este protagonist, Scarlett nu a apărut alături de iubitul ei. Actriţa a preferat să nu-şi întrerupă, nici măcar pentru o zi, filmările la The Avengers, ce se desfăşoară în New Mexico, şi în care îşi va relua rolul Văduvei Negre din Iron Man 2.

Evenimentele şi întâlnirile intime din Los Angeles la care au luat parte cei doi actori, în care au fost văzuţi flirtând intens şi ingnorând restul lumii, o escapadă relaxantă în Mexic, precum şi o recentă cină oficială de la Casa Albă, la care au participat împreună, drept cuplu, au convins întreg mapamondul că între ei există o legătură amoroasă. Sau, după ultimele informaţii, a existat.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legiune pe 3 iunie 2011 09:14
Cui ii pasa?
Iar NEINTERESANT.

Diana pe 3 iunie 2011 09:35
s-au si despartit? poate e doar un zvon, eu ii admiram pentru curaj. la o asa diferenta de varsta, cred ca multi ii critica.
anca_luna pe 3 iunie 2011 09:48
Aceeasi diferenta de varsta este intre Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas , adica 25 de ani. Nu ar fi primii acolo la Hollywood.
ana pe 3 iunie 2011 12:09
adica a crezut cineva in relatia lor????/ ca fiind una serioasa??????
zeno.marin pe 3 iunie 2011 13:42
Dragi cinemagi realizatori de articole, eram curios daca barfulitele astea sunt traduse de pe alte site-uri sau reviste de scandal. Daca da, de ce nu precizati si sursa (sursele)?... Nu ca ne-ar interesa, dar asa, de amorul artei.
Sa culegeti personal informatiile expuse aici mi se pare cam neverosimil la cate barfe din showbiz apar, ca doar nu sunteti acolo sa trageti personal cu urechea la dormitorul vedetelor.

Pe cand un articol despre Moooni si IIIIiri?... Unde va ramane fetita?... Oare se vor impaca sau se vor mai spurca si in continuare?...
NE doare in bereta de cine isi trimite bezele, de cine cu cine se cupleaza, de cine se logodeste si de cine divorteaza la Hollywood.
Informatiile astea sunt pentru telenovelistele consumatoare de Cancan (revista de acelasi gen si miros). Parol!

zeno.marin pe 3 iunie 2011 13:48
Mea culpa - purtat de valul indignarii provocate de rascolitul jurnalisic in vietile personale ale actorilor, am ratat informatia conform careia articolul a fost compilat din People.
Retrag cele spuse in prima parte a comentariului strict pentru acest articol, pentru ca lipsa surselor citate se aplica la numeroase alte articole oricum...

In contunuare mi se pare foarte neitneresant cu cine se plimba Scarlett Johansson sau daca are bataturi in talpa.. }:-P

xerses pe 3 iunie 2011 17:53
Pe mine m-a mirat si faptul ca au format un cuplu...
Vorador pe 3 iunie 2011 19:25
ma asteptam la asa ceva.
Gebeleizis pe 4 iunie 2011 05:09
Era de asteptat.
alex_il_fenomeno pe 5 iunie 2011 19:47
oricum , eu nu le dadeam prea mult timp impreuna .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells