Marilyn Monroe: 10 ipostaze sexy

de Gloria Sauciuc în 3 Iun 2011

Marilyn Monroe ar fi împlinit miercuri, 1 iunie, 85 de ani. O vârstă poate nu imposibil de atins, nici măcar în universul atât de zbuciumat al celebrităţilor. Dar s-a stins la 36 de ani. A rămas în memoria colectivă un simbol al senzualităţii, glamour-ului, frumuseţii, feminităţii, carismei.

Ultima fotografie din albumul de mai jos este dintr-o colecţie de 2500 de poze făcute actriţei, la o sesiune foto care a avut loc cu şase săptămâni înainte ca Monroe să se stingă din viaţă. Bert Stern a fost privilegiatul fotograf.

Iată mai jos o colecţie de 10 fotografii, care o surprind pe Marilyn Monroe în 10 ipostaze sexy. Dacă veţi da fuga luna aceasta la Cinemateca Eforie din Bucureşti, sigur veţi prinde un film cu actriţa.

 

Afișează:
Taguri:  marilyn monroe, actor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
MirceaCeaTanara pe 3 iunie 2011 09:56
Este poate cea mai frumoasa actrita care s-a nascut vreodata!
Pacat ca s-a stins asa de repede!

legiune pe 3 iunie 2011 10:02
La cati bani bani au investit studiorile in ea normal ca este atat de celebra, sa nu mai vorbim de prestatiile ei la diverse personalitati inclusiv John F. Kennedy. In societatea noastra comericiala si a aparentelor e normal sa fie un simbol feminin, am auzit pe anumit care o puneau la acelasi nivel cu Mother Teresa, lucru care a destul de ....
A fost o femeie fumoasa fizic si ... ce poti spune despre inteligenta unei persoane care a murit cum a murit.
Bravo ei ca a manipulat barbatii puternici (pacat ca nu a stiut sa se opreasca) si pentru faima care si a facuto.
PS:am avut ocazia sa vedem cateva secvente cu ea dintr-un film pentru adulti.

TheSmasher pe 3 iunie 2011 11:41
o da,ce o plang romanii pe CM.ca sa vezi de ce nu pot dormi noaptea.
drogata si betiva
a fost la vreamea ei.dar acum sunt mult mai multe actrite frumoase si mult mai talentate decat petarda aia blonda .

Unickgodess pe 29 iunie 2012 04:36
Vai de tine!ce limbaj ai! Nu se droga si nu a fost alcoolica,frumoasa a fost si talentata.Insa ti esti chiar mizerabil de iti permiti sa vorbesti asa despre ea.Cu siguranta nu ii cunosti nici viata ,nici cariera.
septick pe 3 iunie 2011 11:46
Sexy, da... dar frumoasa? De ce tot aud ca-i frumoasa? Pe o scara de la 1 la 10 i-as da 6-7. A fost Ok, dar n-a avut nimic iesit din comun. My opinion.
ana pe 3 iunie 2011 12:05
la vremea ei a fost o intr-adevar o senzatie...dar in zilele noastre...'ai sa fim seriosi
legolas05 pe 3 iunie 2011 12:10
a fost o actrita foarte buna
razvan21 pe 3 iunie 2011 12:13
intr-un fel e mai bine ca a murit asa tanara pentru ca asa frumusetea ei a fost imortalizata
dasdaa pe 3 iunie 2011 12:27
@razvan21 dupa tine treabuia sa moara mai devreme ca sa fie si virgina
wildinthecountry pe 3 iunie 2011 13:04
nu a fost deloc talentata cu actrita
a fost doar o frumueste
va rog sa imi spuneti un film memorabil in care a jucat
si nu imi pomeniti de Unora le place jazzul ca ala a fost un film usurel

Unickgodess pe 29 iunie 2012 04:41
A fost talentata dar nu a primit roluri pe care si le-a dorit pentru ca studioul a exploatat latura ei senzuala fiindca asta aducea milioane de dolari.In schimb a fost apreciata ca actrita de comedie si a fost rasplatita cu premii importante:Globul de Aur,echivalentul Oscarului in Italia,un premiu in Franta....in total 12 premii.Mai informeaza-te!
Gebeleizis pe 3 iunie 2011 13:38
A ramas in istorie mai mult ca un sex-simbol, si nu prin rolurile sale din filme.
nicoletamaria pe 3 iunie 2011 14:04
Personal,cred ca celebritatea ei a fost data mai mult din cauza relatiei cu presedintele SUA si mai putin din cauza talentului.Cit despre frumusetea ei,gusturile nu se discuta.Tineti cont ca starurile din tin toti anii,femei sau barbati,nu sint "naturale".Ma refer la operatii estetice si cosmetica.
Unickgodess pe 29 iunie 2012 04:03
Gresesti.Mai informeaza-te!Marilyn M.ajunsese celebra cu multi ani inainte ca Kennedy sa ajunga presedinte,cu vreo 10 ani inainte deja era un superstar la nivel mondial.Intai a fost fotomodel,a ajuns pe coperta celor mai importante reviste ale vremii ,in fiecare luna era pe coperta.Apoi a inceput sa joace in filme si era hostess la mari evenimente.Treptat a primit roluri mari si a castigat premii importante pentru interpretare,Globul de aur,echivalentul Oscarului in Italia,un premiu in Franta....in total 12 premii.Cat despre starurile de atunci gresesti din nou,tocmai ca cei de atunci erau naturali,nu erau implanturi cu silicoane,nu era photoshop...Ea nu are nici o operatie.I s-au facut sute de fotografii fara machiaj si era foarte luminoasa,fotogenica.Chiar si la 36 de ani a facut poze nemachiata si era foarte atragatoare.Cate actrite au curaj sa pozeze nemachiate si inafara studioului?Majoritatea arata rau,nu dai 2 bani pe ele daca le vezi pe strada.Iar era fascinanta pe ecran,avea acea magie...era captivanta,irezistibila.Lucru recunoscut de toti cei din breasla si de marele public.
g3orge13 pe 3 iunie 2011 16:02
sexy - DA
frumoasa - nu prea :|

Yesup pe 3 iunie 2011 16:25
@septick- dane tu exeplu de o actrita sau model mai frumoasa decat ea(naturala daca se poate)
angesa pe 3 iunie 2011 16:37
@septik, pentru ca parerile despre frumos si urat , sunt relative..... si subiective.
Mie imi place. Este o actrita frumoasa.

aur_11 pe 3 iunie 2011 16:52
Sexy: yes! Frumoasa: yeeee !
@ana: da sa fim seriosi, si daca traia in zilele noastre, era la fel. Doar nu iti inchipui ca o coafau la fel, etc etc... era "actualizata"

xerses pe 3 iunie 2011 18:13
Emana senzualitate, iar fotografii care au pozat-o, asta au surprins in fotografii.
angesa pe 3 iunie 2011 23:22
@legiune: OMG!
Ce limbaj!
NO COMMENT!

doinarac pe 3 iunie 2011 23:23
"Frumusetea scapa cuvintelor care vor sa o patrunda" (Julien Green)
aur_11 pe 4 iunie 2011 00:01
@legiune: citeste-ti toate ideile din toate postarile. Te contrazici singur! :-))
Poate mai faci o pauza .......
" A fost o femeie fumoasa fizic si ... ce poti spune ......."
"Se pare ca nu se stie ce este frumusetea!!!!!!!!!!! ...."

zeno.marin pe 4 iunie 2011 00:02
N-ar fi rau daca inainte de a arunca cu mocirla misogina in acest pop-icon, ganditi-va ca:
1 - altele erau standardele de frumusete decat cele de acum. Corpul femeilor s-a mai modificat in timp, in functie de moda. E un fenomen pe cate de clar observat, pe atat de greu de explicat. Efectiv, s-au adaptat... Putem sa dam vina pe Darwin, dar e greu...
2 - chiar daca noua (sau unora) nu ne plac formele acestea, sa nu uitam ca faceau furori la acea vreme si - daca tot e nu articol despre forme - atunci ganditi-va la fond, si nu la fund.
3 - un razboi "ideatic" pe tema lui Happy Birthday Mr. President chiar e lipsit de gust, mai ales ca starleta "a done le coin" cu mult inainte de a ma naste chiar si eu, iar scornitul prin intimitatile oricui, inculusiv a vedetelor denota prost gust si primitivism.
4 - The Misfits, River of No Return... mai vreti?...

zeno.marin pe 4 iunie 2011 00:12
In caza ca a sesizat careva, erata: 1. "sa nu uitam" si 2. "ale vedetelor". Initial scrisesem "viata" dar n-am mai corecta (asta ca sa nu sara cineva la gatul meu insinuand ca as fi agramat).
Si mai uitati-va si la filmele vechi si bune si chiar daca nu e o masura foarte obiectiva, la cate premii au luat la acea vreme actrtita respectiv acele filme...
ps: o sa-mi cumpar alta tatstatura....

zeno.marin pe 4 iunie 2011 00:20
Inca una si ma culc: a vazut cineva vreo serografiile lui Andy Warhol? Eu da, la Metropolitan parca, dar lucrarile sale sunt imprastiate prin toata lumea.
Rings a bell?... Pentru da, dati reply personal :-)
Eu unul detest Andy Warhol si Pop Art pe care nu am cum sa n-o consider "Entartete Kunst", dar mi-am amintit apropos de Marilyn Monroe si Mao Zedong...
Ta ta...

legiune pe 4 iunie 2011 00:27
Oameni buni nu am negat nicodata frumusetea carnala, ci doar de faptul ca o asemenea individa este data ca exemplu pentru generatii(stiu nu am fost clar in aceasta privinta), ar trebuii ca femeile sa se simta insultate aici este un paradox care se stie ... nu continui in idee.
Acum sa il contrazicem pe Zeno.Marin standardele nu sau schimbat nicodata le avem scrise in codul nostru genetic, sa schimbat modul in care sunt vazute prin educatia superficiala de reviste.
@aur_11 o parabola din batrani "cine nu se contrazice se pierde pe sine".
Nimeni si nimic este perfect.

eu pe 4 iunie 2011 01:35
urata !!!
zeno.marin pe 4 iunie 2011 01:42
Salut Legiune! Indraznesc sa revin un pic la ideea schimbarii morfologice, pentru ca poate n-am formulat suficient de explicit ideea. E vorba efectiv de proportii, de rotunjimi, de dimensiuni. Si tocmai asta este surprinzator, cat de repede se adapteaza. Nu e observatia mea, ci a antropologilor, cu care poti sau nu sa fii de acord.
Uite de exemplu in perioada prohibitiei,se purta "pieptul plat" ca sa ma exprim astfel. Adica a venit "moda". Ei bine, s-a constatat/observat ca dimensiunile s-au adaptat la moda, in timp record. Repet, nu e ideea mea, dar e cam greu sa nu observi ca exista diferente nu doar de coafura... Sau compara frumusetile pictate de Rubens cu cele din anii 60 si in final cu cele de acum.
Referitor la actrita, e un om pana la urma. Probabil ca n-a fost o sfanta, cum bine spui si tu, dar asta poate nu e asa de important. E doar vina noastra ca s-a transformat in sex-simbolul pe care il cunoastem cu totii. Si vorba Scripturii, daca tot e sa citam, "sa nu-ti faci chip cioplit"...
Intr-adevar, educatia este superficiala, aici te sustin in totalitate. Si caracterele slabe si fara educatie sunt primele care devin sclavele modei.

legiune pe 4 iunie 2011 02:20
Aici cand e vorba de perceptie sunt de acord cu tine, iar despre antropologi ... sau facut studii serioase pe aceasta tema si au demostrat de ce barbati sunt atrasi de femei late in soduri si cu bust mai generos, sa spunem asa, totul sa redus la evolutia noastra. Din toate statistici reiese ca femeila late in solduri si cu ... au mai putine sau deloc complicatii la nastere si de aici preferinta barbatilor de a alege ca sotie altceva decat damele de reviste care sunt ... doar "adirate".
REPETAM sunt mai multe studii facute in SUA din care am reprodus mai sus.
Noi am vrut sa subliniem doar faptul ca preferinte noastre de masculi in a alege mama copiilor nostri sunt cu totul diferite de propunerile si stereotipurile revistelor.
PS: sursa studiilor Canalul Discovery si ceva presa internationala si locala.

legiune pe 4 iunie 2011 02:21
Mi-am schimbat bateriile la tastatura :)
coco pe 4 iunie 2011 07:38
ce porcarii mai puteti spune aici ! Niste aberatii :(((
FlorinMovieFreak pe 4 iunie 2011 09:39
Beautiful ..
Sorin87 pe 4 iunie 2011 14:59
este o actrita cu o frumusete rara
zeno.marin pe 4 iunie 2011 19:17
@Legiune - explicatiile legate de fiziologia feminina si atractivitate imi erau cunoscute. Intr-adevar aceste ipoteze au fost formulate nu odata pe cel putin unul din canalele de popularizare a stiintei de larga audienta pe care le urmaresc cu mare drag si eu. Ca prea-s multe filme tampite la TV oricum...
Dar revenind un pic, cu moda nu se stie prea bine cine a fost mai intai, cererea sau oferta, oul sau gaina etc. Ce spuneau cei la care ma refeream eu nu contrazice cu nimic teoria cu soldurile 16:9. Era doar o observatie a capacitatii uluitoare de adaptare la trend.

Pana la urma uite unde ne-a dus articolul asta...
@"coco", ai dreptate, e un pic nepotrivit sa divagam asa de tare. Era o pagina dedicata unui pop-icon. O sa iti respect interventia chiar daca vocabularul si probabil opiniile tale se limiteaza la o serie "smaili" suparati...
Legiune, daca mai discutam asta, let-s take it on private.

alex_il_fenomeno pe 4 iunie 2011 22:18
un articol indraznet , trebuie sa recunosc.
no name pe 4 iunie 2011 22:26
Nimic nu este intamplator. Oamenii ca MM, sunt greu de inteles. Nu a fost remarcabila ca actrita. Cred ca a fost un foarte bun psiholog.Stia sa atraga si sa manipuleze.Iar asta inseamna inteligenta.
dekadance pe 5 iunie 2011 00:43
de acord cu septick nu ma impresioneaza ca frumusete. ca actrita... ma abtin
A pe 5 iunie 2011 10:57
Cand va benoclati toata ziua la plastice gen Bianca lu Bote si Simona Senzual cum sa va mai impresioneze o frumusete naturala.
floryn7 pe 6 iunie 2011 20:22
pentru vremea acea ii char extrem de frumoasa pentru ca atunci nu existau asa de multe diete si alte trucuri de care profita vedetele in ziua de astazi
lav pe 6 iunie 2011 22:11
arata ca o femeie normala si sexy in acelasi timp....dovada ca femeile cu un pic de forme sunt frumoase....totul natural..senzuala ..nu un model rahitic de atatea diete...si mutilat de mariri sau micsorari ale partilor anatomice...dar daca asta promoveaza societatea acum...
zeno.marin pe 7 iunie 2011 23:03
Chiar nu ma prefac de data asta, fara ironie, fara gluma: de unde atata antipatie acumulata pentru Marilyn Monroe?... Mie imi place.
E o actrita care a jucat (bine, rau, egal) in filme care au facut furori la vremea respectiva. Ganditi-va la sixties. La moda. La Space Race. La ochelarii de soare in forma de inimioara, la Cadillac-urilor mov tip "coada re randunica". La placile de surf si muzica rock&roll timpurie! Si la ea...
"Nu stiu altii cum sunt", dar eu unul am nostalgia acelei vremi, fara sa o fi trait...

Mimi pe 8 iunie 2011 10:03
O femeie extraordinar de frumoasa si senzuala. Nici o actrita din ziua de azi nu este la nivelul ei. Pentru cei care spun ca nu au vazut un film bun cu ea incercati "Bus stop".
so1uffle2 pe 9 iunie 2011 13:54
Si Liz Taylor ar fi fost de acord, presupun corect ?
k-rissa pe 15 iulie 2011 18:54
inegalabila marilyn!ma mandresc si eu macar ca sunt in zodie cu ea:))
Tyybi1 pe 23 august 2012 14:54
Cea mai buna actrita din toate timpurile....Multe de spus....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells