Protagonistul filmului Tron Legacy, pe mâna lui Walter Salles

de Gloria Sauciuc în 19 Apr 2010
Protagonistul filmului Tron Legacy, pe mâna lui Walter Salles

Garrett Hedlund, protagonistul filmului Tron Legacy, a semnat pentru rolul principal din On The Road, adaptarea romanului omonim scris de Jack Kerouac. Walter Salles va regiza ecranizarea cărţii publicate în 1957, despre experienţele trăite de autor în călătoria lui prin America de Nord, în special cu drogurile şi muzica jazz.

Salles a fost cooptat în proiect încă din 2005, la numai un an de la lansarea producţiei Motorcycle Diaries. Pe atunci lucrase la scenariul On The Road cu Jose Rivera. În 2009 fusese anunţat chiar primul actor distribuit, Sam Riley, în rolul naratorului.

Conform Production Weekly, filmările vor începe vara aceasta.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 19 aprilie 2010 18:18
sper sa reuseasca sa joace bine in filmul On The Road
yusaw pe 19 aprilie 2010 21:55
pare`se ca va avea un viitor stralucit ca actor...8->
Emilia20 pe 14 decembrie 2010 14:53
Nu e de mirare ca rolul din Tron Legacy ii va aduce multe avantaje. Sa joci intr-un astfel de film e lucru mare. Olivia Wilde si Garrett Hedlund se potrivesc de minune si, mai ales, pe ideea din Tron. Cei doi actori nu sunt decat un bonus adus peliculei care, oricum, va fi foarte apreciata de cinefili. De-abia astept sa vad filmul pe 17 decembrie. Sunt sigura ca cei doi nu vor dezamagi ca actori.
Emilia20 pe 30 decembrie 2010 22:40
Mi-a placut cum a jucat Garrett in Tron Legacy. A fost chiar mai bun decat ma asteptam. Cat despre film nu am ce comenta. Jos palaria.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells