Povestea din Mica Sirenă va fi readaptată de Sony

de Cristina Grigore în 24 Mai 2011
Povestea din Mica Sirenă va fi readaptată de Sony

Celebra poveste a lui Hans Christian Andersen a fost memorabil ecranizată în animaţia Disney din 1989, însă acum studiourile Sony Pictures vor reimagina povestea din Mica Sirenă.

Noul proiect a fost descris ca fiind mai dramatic şi mai întunecat decât versiunea sa anterioară, iar cea care va direcționa noile întorsături de situaţie - potrivite mai degrabă unei povestiri pentru adulţi - va fi Shana Feste, cea care i-a dat indicaţii regizorale şi lui Gwyneth Paltrow în Country Strong, scrie SlashFilm.

Filmul va avea la bază cartea lui Carolyn Turgeon, Mermaid: A Twist on the Classic Tale, care schimbă perspectiva şi spune povestea din punctul de vedere al prinţesei cu formă umană, care şi-a propus să se căsătorească cu prinţul unui regat rival cu al tatălui său pentru a aduce pacea în ţinutul sfâşiat de lupte în care locuia, fără să ştie însă că de prinţul cu care vrea să se mărite s-a îndrăgostit şi o frumoasă sirenă şi că aceasta face sacrificii imense pentru a fi împreună cu el.

Cum detaliile despre peliculă - al cărei producător va fi fostul Spider-Man, Tobey Maguire - abia au fost făcute publice, în acest moment nu există nici o altă informaţie legată de producţie. Este probabil că lansarea nu va avea loc mai devreme de 2013.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
legiune pe 24 mai 2011 11:48
Era si timpul.
Ariel6 pe 24 mai 2011 16:04
Super ! :D "Mica Sirena" , una din animatiile mele preferate, de cand eram mica . Sunt curioasa cum o sa iasa varianta asta.
zeno.marin pe 24 mai 2011 17:09
Promitator!
Prima versiune de "Little Mermaid" am vazut-o in varianta "Animafilm" pe un proiector de din acela static, asemanator celui cu diapozitive. Rola de film se derula manual pas cu pas (imagine cu imagine).
Aveam o colectie intreaga de asemenea filme, fiecare in cutiuta lui rosie din plastic.
A prins careva dintre voi asa ceva?....
Alte vremuri. Asta se intampla cam cu peste 35 de ani in urma. :-)

doinarac pe 24 mai 2011 19:18
"@Zeno.marin" : diafilm? da am prins. Si in cutiute negre rotunde inainte de cutiutele patrate rosii sau albe de plastic.
Dar am vazut si filmul de animatie "Disney"

Mie nu imi plac proiectele cu variante de genul asta: "Noul proiect a fost descris ca fiind mai dramatic şi mai întunecat ..."
Imi plac povestile nemodificate. Nu il voi viziona.
Nu am vizionat nici "Red Riding Hood"

HarryCineastul3 pe 24 mai 2011 19:39
iara o animatie buna transformata in film horror
xerses pe 24 mai 2011 21:04
Da am "prins" vremurile cand animatile le vedeam in diafilme.Insa ideea ca sa se faca o versiune "mai intunecata" a unei povesti atat de frumoase, nu pare prea fericita.
legiune pe 25 mai 2011 01:10
Imi aduc aminte cand margeam le la vecini sa mai vad cate o poveste.
Parerea nostra este ca nu va fi un film horror cum a spus HarryCineastul3, dar credem ca va fi mult mai realista si ca va rupe rutina de Basm a celor de la Disney. Aceasta rutina este si putin periculoasa ... de ce? ... noi avem o fetita acasa si ne este teama ca va visa prea mult la "printul cel frumos si nu va fi pregatita pentru reliatatea cruda care ne inconjoara. Acum 20 de ai erau formidabile si credetine povestea e superba, am vazut toate desenele pe acesta tema, foarte relaxante sa le vezi in familie cu prichindeii.
Credem ca va fi refacuta cu bun gust pentru toate varstele.

ana pe 25 mai 2011 08:41
poate o vor ecraniza respectand cartea, nu moare la sfarsit? adica se transforma in spuma?
nsanyi23 pe 25 mai 2011 09:07
Ca o frumoasa poveste
anna.n pe 25 mai 2011 11:11
va fi refacuta la fel ca si scufita rosie si cele 2 filme alba ca zapada, doar inspirandu-se din poveste
pink_girl pe 25 mai 2011 11:11
super...mica sirena e un desen frumos...sunt de acord
alex_il_fenomeno pe 26 mai 2011 19:19
Sony a facut minuni din multe desene animate ! sigur va face o treaba excelenta !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells