Country Strong

(2010)

Unde este dragostea?

Poster Country Strong Postere Country Strong

Sinopsis Country Strong

Country Strong ro

O dramă despre un scriitor de versuri pentru muzică country în ascensiune (Hedlund) care se îndrăgostește de o cântăreață în decădere (Paltrow). Împreuna, ating succesul și trăiesc o relație romantică complicată de către soțul și managerul ei (McGraw) și o regină a frumuseții devenită cântăreață (Meester).

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Love Don't Let Me Down

Produs de

Maguire Entertainment

Distribuitorul international

Screen Gems

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
marc_mihai pe 06 Aprilie 2011 15:01
Fratilor mie chiar mi-a placut filmul asta.M-a miscat mult....
8 1
adriantc pe 25 Mai 2012 12:52
nici nu cred ca ar trebui sa urmarim prea mult povestea, e una din sutele de povesti reale, din pacate, despre cum nu-ti poti gestiona celebritatea ! in schimb muzica e superba, iar producatorii acestui film, binenteles americani, te emotioneaza in felul lor inconfundabil. un film bun pentru cei ce iubesc country music !
5 0
someone_who_dares pe 15 Ianuarie 2012 02:45
Filmul nu are un scenariu complex, personajele sunt simple. Lucrul care face acest film sa fie bun este coloana sonora, care este foarte buna. Melodia "Coming Home" pot sa zic ca starneste mai multe emotii ca tot filmul in sine sau ca toate celelalte melodii.
2 0
marta.b pe 14 Ianuarie 2012 00:28
"Dragostea si celebritatea nu pot locui in acelasi loc." ~ un adevar demonstrat inca o data in povestea din acest film. Un cuplu in care ambii parteneri sunt nefericiti in casnicie, pe care incearca s-o mentina pe linia de plutire.
Mi-a placut mai mult decat ma asteptam; e un film incarcat de emotie, avand o coloana sonora excelenta.

2 0
BenPC pe 08 Mai 2011 20:23
Gwyneth canta ... si cam atat
Ma asteptam la un film mai.. strong, din pacate n-a fost asa, Gwyneth, motivul pt care am incercat filmul, face un rol sters, neconvingator, pana la urma arata prea bine pentru rolul unui megastar al muzici country care se confrunta cu alcoolism si depresie, un alt aspect negativ ar fi regia care este foarte monotona 80% din film fiind concentrat pe fetele actorilor si pe urma ar fi scenariul previzibil si neinteresant. probabil muzica ar fi singurul lucru pozitiv al filmului dar pt mine nu a fost suficient.
2 2
alex_il_fenomeno pe 10 Mai 2012 15:06
o drama chiar binevenita , avand in vedere ca in primul rand am urmarit filmul curios de muzica ( remarcabila , nu ai ce sa ceri mai mult ) , iar de abia apoi pentru poveste in sine si distributia de invidiat ( actori buni , chiar simpatici precum Gwyneth Paltrow , Garrett Hedlund , Leighton Meester si Tim McGraw nu apar in filme proaste ) . iar pelicula in sine chiar s-a dovedit buna , reusind sa transmita numeroase emotii , dar si determinare , prin taria de caracter al protagonistei ! pe langa o vizionare placuta , de aici se poate desprinde si o morala . astfel , recomand filmul de fata cu incredere .
1 0
alex2812 pe 14 Aprilie 2011 02:05
foarte frumos filmul, acest lucru datorandu-se unor melodii extrem de frumoase care ne amintesc ca inca mai exista muzica country, dar si interpretarii foarte bune si a vocii extraordinare a lui gwyneth paltrow.
1 0
Deceoare pe 15 Iunie 2017 14:38
Ţărancă puternică
Mot a Mot , se traduce : ''Ţară Puternică'' . Adaptat la muzica ţărănească (country) , ar fi ''Ţărancă puternică'' . Finalul însă a fost de laşă .
0 0
Bârfitoarea.ro pe 09 Noiembrie 2010 22:25
Premiera mondiala “Country Strong”
Daca in weekend a participat la o sedinta foto pentru campania publicitara a noului parfum semnat Vera Wang, a carui imagine a devenit pentru 3 milioane de dolari, actrita americana Leighton Meester (24 de ani) a ajuns ieri in orasul Nashville,… Citeste in continuare citeşte
0 0
_xXx_ pe 13 Iulie 2012 11:19
Un film excelent ...emotionant! O coloana sonora la fel de buna ca si in "Crazy Heart"!
Merita vazut!

0 1
pisicuta1 pe 07 Mai 2012 20:32
da
in afara de citeva melodii frumoase ,filmul nu iese din tipare ma asteptam la ceva mai bun!
0 2
silviuf42 pe 13 Iunie 2011 11:24
M-am asteptat de la acest film ca sa il vad pe Tim McGraw interpretand niste melodii, dar nu a fost asa, de fapt el nu canta deloc, superstarul de muzica country joaca doar rolul unui manager al cantaretei decazute Gwyneth Paltrow. Filmul nu pot sa spun ca este rau, dar ii lipseste profunzimea, nu iti transmite emotii, relatiile si interactiunea dintre personaje sunt confuze, personajele sunt sterse, cel putin ultimul spectacol de la sfarsitul filmului al lui Gwyneth a fost chiar banal, parca nici nu ar fi fost spectacolul de revenire (sau despartire) al unei cantarete mari de muzica country. Ca si o comparatie, nici nu se compara cu filmul "Walk the Line" al lui Joaquin Phoenix, aia da regizare a vietii unui cantaret. Eu ii dau nota 6, dar pentru ca mi-au placut melodiile din film (cele cantate de Beau si noua lui iubita) ii dau nota 7.
0 2

Spune-ţi părerea despre Country Strong

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Country Strong
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells