După 13 Assassins, Takashi Miike ţinteşte spre adaptarea unui joc video

de Cristina Grigore în 24 Mai 2011
După 13 Assassins, Takashi Miike ţinteşte spre adaptarea unui joc video

Filmul 13 Assassins a fost primit excelent de către criticii de film, însă nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu prima încercare 3D a cunoscutului regizor japonez Takashi Miike. Hara-Kiri: Death of a Samurai a avut premiera la Festivalul de la Cannes de anul acesta şi nu a stârnit prea multe valuri.

Asta nu l-a împiedicat însă pe prolificul cineast să-şi anunţe unul dintre noile sale proiecte, ceva cu totul diferit de ultimele sale realizări. „Mă pregătesc să încep lucrul la o dramă cu avocaţi, cu accente comice, bazată pe un joc video pentru Nintendo DS [console portabile n.r.]”, a declarat el pentru The Huffington Post.

Deşi nu a specificat şi numele acestuia, se pare că este vorba de Ace Attorney, o serie de trei jocuri video de aventură a căror poveste se desfăşoară în jurul unor procese. Lansată iniţial doar în Japonia (şi doar în japoneză) între 2001 şi 2004, franciza a debutat ulterior şi în Statele Unite, unde a primit titlul Phoenix Wright: Ace Attorney, după numele personajului principal.

Rămâne de văzut cum va reuşi Miike să aducă pe marele ecran, într-o adaptare live-action, drama cu avocaţi, într-o peliculă care să se dovedească, potrivit afirmaţiilor sale, captivantă, atât prin umor, cât şi prin suspansul creat de încurcăturile în care intră protagonistul.



Taguri:  Takashi Miike, actor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legiune pe 24 mai 2011 11:51
Hmmm ... interesant, asteptam sa vedem viziunea regizorului.
Japonezii au facut cateva filme superbe cu bani f. putini in comparatie cu alte industrii....

SzaLo pe 24 mai 2011 14:19
I think ...
http://objection.mrdictionary.net/go.php?n=5005928

nsanyi23 pe 25 mai 2011 09:08
Cred ca va fi la fel de buna!~
alex_il_fenomeno pe 25 mai 2011 10:08
sa ii uram succes regizorului , o sa aiba nevoie de el !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells