Nicolas Cage - executat silit

de Gloria Sauciuc în 15 Nov 2009
Nicolas Cage - executat silit

Actorul Nicolas Cage a primit o nouă lovitură financiară: două case ale lui din New Orleans au fost executate silit.

 

Starul, care a jucat în filme precum Leaving Las Vegas şi National Treasure: Book of Secrets, este dator fiscului cu 6 milioane de dolari, iar cele două proprietăţi, din centru istoric al oraşului, au fost vândute joi la licitaţie la un preţ de circa 4,5 milioane dolari, deşi sunt evaluate la peste 6.8 milioane dolari.

 

Reacţia actorului a fost de a-l da în judecată pe managerul său imobiliar, declarându-l responsabil pentru toate problemele financiare, Samuel J. Levin fiind aparent cel care "l-a trimis pe Cage pe drumul către ruinare".

 

Cage şi-a pus mai multe proprietăţi la vânzare în ultimul timp din cauza datoriilor la fisc, iar managerul, care se pare că a optat pentru investiţii riscante şi speculative, este dat în judecată pentru daune de peste 20 de milioane dolari şi acuzat pentru rea intenţie şi fraudă.

Taguri:  Nicolas Cage

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ciobotaru pe 27 noiembrie 2009 01:36
eu nu inteleg un lucru oamenii astia castiga uneori si 20 mil. dolari pe film si omu asta chiar a jucat si joaca in continuare nu gluma , pai si ce a facut cu banii , sunt o groaza de bani , creca ma duc sa ma angajez la el manager ca sa am grija de banii lui , in stil romanesc
Willy4k pe 30 august 2010 16:43
Adevarul este undeva la mijloc. ;))
alex_il_fenomeno pe 28 august 2013 18:59
Mi-a parut rau cand am auzit acest lucru la stiri, dar ce sa ii faci, actorul si-a facut-o cu mana sa...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells