Matthew McConaughey, pe urmele lui Christian Bale. Vezi cat a slăbit pentru un rol

de Cristina Grigore în 29 Aug 2012
Matthew McConaughey, pe urmele lui Christian Bale. Vezi cat a slăbit pentru un rol

Te-a fermecat cu proporţiile sale apetisante în Magic Mike şi te va uimi cu înfăţişarea din viitorul său filmMatthew McConaughey, unul dintre actorii de la Hollywood faimoşi pentru abdomenul şi pectoralii săi bine lucraţi – şi pe care obişnuia să nu piardă nicio ocazie de a-i expune – ţine un regim drastic, ce i-a redus vizibil greutatea şi i-a modificat considerabil aspectul.

Conform publicaţiei britanice Daily Mail, actorul trebuie să piardă mai mult de 10 kg şi a apelat pentru asta la o dietă lichidă, ce constă în consumul mare de ceai. Starul recentelor Killer Joe şi The Lincoln Lawyer a fost fotografiat arătând extrem de suplu şi tras la faţă pe platourile de filmare ale lui The Wolf of Wall Street, proiectul lui Martin Scorsese la care lucrează acum în New York.

Însă kilogramele în minus nu sunt pentru apariţia din acest dramă autobiografică. Starul de 42 de ani va fi protagonistul lui The Dallas Buyer’s Club, un film bazat pe o poveste adevărată, cea a lui Ron Woodruff, infectat cu HIV în urma abuzului de droguri pe la începutul anilor ’80 şi care încearcă tot ce este posibil pentru a rămâne în viaţă.

„Joc rolul unui tip bolnav care şi-ar fi dorit foarte mult să se însănătoşească dar pare că nu este posibil. Pentru mine, este vorba mai mult de o chestie mentală, decât de una fizică. Voi ajunge la greutata la care trebuie. Sunt deja pe-aproape, voi face ceea ce este necesar pentru rol”, a declarat McConaughey într-un interviu anterior.

„Este şi un fel de curăţire spirituală şi mentală”, a mai adăugat actorul despre drasticul regim urmat. The Dallas Buyer’s Club urmează să fie lansat anul viitor, în regia lui Jean-Marc Vallée. Din distribuţia filmului face parte şi Hilary Swank.

Sursa foto: SWAP/SplashNewsOnline.com

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 10 septembrie 2012 11:46
arta cere sacrificiu , pana la urma ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells