Interpretarea lui Anne Hathaway din Les Misérables, “copleşitoare”

de Cristina Grigore în 29 Aug 2012
Interpretarea lui Anne Hathaway din Les Misérables, “copleşitoare”

Actriţa Anne Hathaway a fost lăudată de regizorul lui Les Misérables, Tom Hooper (The King’s Speech), care a declarat că prestaţia ei în film a fost „copleşitoare”.  

Într-un interviu acordat MTV News, acesta a spus că a văzut multe actriţe consacrate la casting-ul pentru rolul lui Fantine, însă este bucuros că s-a oprit la Hathaway, care are o legătură personală cu personajul.

„Competiţia a fost de necrezut… Era ca şi cum o jumătate de duzină dintre cele mai mari vedete de film de pe planetă îşi doreau nebuneşte rolul. Cred că alegerea finală, cea a lui Anne, a fost un moment grozav şi cel în care s-a făcut, cumva, dreptate, având în vedere că atunci când era mică mama ei a fost rezerva pentru rolul lui Fantine în turneul piesei de teatru”.

Regizorul a explicat apoi în ce constă talentul extraordinar al lui Hathaway şi de ce îi a admirat dăruirea exemplară pentru partitura lui Fantine, ce a făcut ca scenele finale să fie extrem de reuşite: „Când o auzi cum cântă I Dreamed a Dream, te simţi minunat. Această interpretare te lasă fără suflare. În ziua în care am filmat această scenă, toată echipa de filmare era în extaz”.

„A avut parte de o călătorie extrem de dură şi intensă. S-a oferit să îşi taie părul, pentru că asta i se întâmplă personajului şi a fost suta la sută dedicată în a duce până la capăt munca începută, pentru care s-a documentat impecabil. Nu cred că am lucrat vreodată cu un actor mai bine pregătit în cea ce priveşte cantitatea de timp, e vorba de mai multe luni de zile, rezervată pregătirii pentru un rol”.

Într-un interviu acordat anterior, Anne Hathaway mărturisea că momentul în care şi-a scurtat atât de mult părul pentru Les Misérables – cu lansarea în luna decembrie a acestui an – a fost unul extrem de greu de suportat şi că multe zile după eveniment s-a simţit de neconsolat.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
HarryCineastul5 pe 29 august 2012 11:07
Imi placea de ea demult insa m-a convins din The Dark Knight Rises ca e o actrita super.
nicolas84 pe 29 august 2012 12:19
E chiar o actrita buna si s-a descurcat mai mult decat onorabil in TDKR, aviz celor carora le-am spus asta cu muuult timp in urma:P.
IchigoWolf pe 29 august 2012 21:32
Abia astept sa vad filmul . Am vazut-o pe Anne Hathaway in mai multe filme (cel mai recent fiind TDKR ) si a fost absolut extraordinara . Sunt sigura ca la fel va fii si aici :) .
alex_il_fenomeno pe 10 septembrie 2012 11:48
sunt curios sa o vad !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells