J.J. Abrams va ecraniza povestea de viață a lui Lance Amstrong

de Cristina Grigore în 19 Ian 2013
J.J. Abrams va ecraniza povestea de viață a lui Lance Amstrong

Ciclistul american Lance Amstrong, un nume celebru în lumea ciclismului profesionist, va beneficia de un biopic regizat de J. J. Abrams, scrie Deadline. La doar câteva zile după ce vedeta circuitelor de gen a mărturisit în emisiunea lui Oprah că a apelat la dopaj pentru ajunge în top, studiourile Paramount Pictures au anunțat că vor să aducă pe marele ecran povestea vieții acestuia.

La cârma producției, ce va avea la bază cartea Cycle of Lies: The Fall of Lance Amstrong, scrisă de Julien Macur, un reporter al NY Times, va sta J.J. Abrams. Volumul biografic al lui Macur (încă neterminat) îl urmărește pe Amstrong de-a lungul unui deceniu de viață, în care ciclistul a suferit de pe urma unei forme foarte grave de cancer, s-a recuperat și a câștigat apoi șapte titluri ale Tour of France.

Și cei de la Sony au avut în lucru un biopic Lance Amstrong, însă proiectul lor avea o abordare diferită – și un star gata să intre în pielea atletului, Jake Gyllenhaal. Producătorii și-au dorit în acest caz să redea viața unui sportiv excepțional, care a învins orice obstacol în drumul său spre victorie. Însă, cum lucrurile au migrat acum în zona decepției, a minciunilor, cei de la Sony au preferat să abandoneze proiectul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 19 ianuarie 2013 12:29
Nu, nu nu.... nenorocitul asta nu merita un regizor atat de bun!!! O sa-l prezinte intr-un mod bunicel, cand el este aproape un monstru!!
Costirik pe 19 ianuarie 2013 15:06
dap ai dreptate il admiram pentru spiritul lui de luptator in tot ceea ce facea dar de fapt totul era doar o minciuna...doar un monstru poate face asa ceva sa si bata joc de sport, oameni atatia ani si totul fara nici macar o remuscare...
Skynet.Zbenga pe 20 ianuarie 2013 01:51
Nici pe mine nu ma intereseaza cine se dopeaza,pt ca aproape toti o fac. Oricum nu e suficient sa te dopezi, trebuie sa ai si talent ca sa obtii rezultate. Ma rog, Lance a fost un trisor, dar a facut spectacol si de aia a fost iubit.
AndreBlack pe 19 ianuarie 2013 13:07
Ar fi foarte frumos sa se dezvolte acest biopic .
cosmin742000 pe 19 ianuarie 2013 16:07
Ca film prevad un esec , Fanii ciclismului sunt singurii care ar putea intelege un astfel de film , In S.U.A. ciclismul ca sport de performatnta practic nu exista ,, mai sunt vreo 2 3 rutieri de varf ( de locul 20 intr-un mare tur) , Sunt si 3 tururi in SUA la care lumea se duce ca la spectacol , fara sa inteleaga nimic din acest sport.
legolas05 pe 21 ianuarie 2013 01:11
:))))
legolas05 pe 21 ianuarie 2013 01:13
buna asta
sotha17 pe 20 ianuarie 2013 11:43
Respectul pt JJ Abrams a scazut brusc, pt Amstrong oricum a ajuns la 0. CE vedem acum este zicala romaneasca bate fierul cat e cald, astfel incat sa mai faca si ei un ban in urma interviului cu Oprah. Va fi primul film pe care nu il voi urmari din principiu
MikkaelWolfganger pe 20 ianuarie 2013 15:44
Nu cred ca ar trebui sa privim lucrurile atat de simplist.Bine, ce a facut e gresit, merita toate injuraturile, dar totusi este o legenda care v-a ramane in istorie.Chiar daca s-a dopat, eu cred ca tot a tras pentru titlurile alea mondiale.Merita un film pentru ca Amstrong are o poveste pentru care eu m-as duce la cinema!
Crist11 pe 20 ianuarie 2013 22:08
Imi pare rau pentru Lance, s.a facut de ras in ultimul hal.
A trait intr.o negare continua, trebuia ori sa recunoasca de la inceput ori never.
Sunt fan ciclism, l.am prins si eu putin, parca as face genocid numai sa.l vad iar pe sosea chiar si cu dopajul lui cu tot.
Daca nu ati urmarit nu va mai da.ti cu parerea. ciclismul plange.

DAR, tot il avem pe FROOMY :X

Macabru pe 21 ianuarie 2013 20:39
Poveste de viata ? Adica sa ne arate cum s-a dopat ? Superb ! Numai astuia nu-i faceau un film, de parca a castigat toate titlurile pe bune..atunci era o poveste de viata adevarata !
alex_il_fenomeno pe 18 februarie 2013 13:33
Sa vedem ce va iesi... Eu as merge pe mana lui JJ Abrams, e un regizor foarte bun.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells