Iron Man 2, sabotat de Hancock?

de Stefan Dobroiu în 11 Iun 2008
Iron Man 2, sabotat de Hancock?

Ne intrebam cu totii cand va veni Iron Man 2, dar ce ne intereseaza mai mult sunt detaliile despre subiectul noului film. Regizorul Jon Favreau ar fi vrut o parte a doua cu un Tony Stark super alcoolizat, dar planurile lui sunt amenintate de... Hancock, ridica problema cei de la Cinematical. Ideea ar fi fost super: avem un supererou uns cu toate alifiile, ia sa-l transformam noi intr-un betivan notoriu, daramat de responsabilitatea rolului sau de salvator al lumii. Ar fi fost mult mai bine daca Favreau si-ar fi facut lectiile, caci de mai bine de un an de zile se vorbeste de Hancock, filmul lui Peter Berg despre un supererou neconventional, alcoolic si scandalagiu, interpretat de Will Smith. Astfel, ce ar fi parut proaspat in Iron Man nu va parea decat "fumat" din cauza meseriasului Hancock, care are toate sansele sa-l bata pe omul de otel la gradul de alcoolemie. Faptul ca Jon Favreau nu a semnat inca pentru al doilea Iron Man (se pare ca cere prea multi bani) subliniaza si mai mult impasul productiei Marvel, a carei premiera programata pentru 2010 pare tot mai improbabila.

Chiar daca e foarte posibil sa faca harcea-parcea subiectul urmatorului Iron Man, Hancock are si el un adversar pe masura: Wanted. Cele doua filme vor fi lansate la doar o saptamana distanta pe marile noastre ecrane, al doilea la sfarsitul lui iunie, iar primul la inceputul lui iulie. Din trailer-ele celor doua filme ne dam seama doar ca Wanted castiga la capitolul efecte speciale (trasnet, ce mai), in timp ce Hancock sta foarte bine la capitolul inventivitate si umor.

In imagine: Hancock langa o balena albastra. Ce-i face supereroul poti vedea in trailerul filmului, la pagina lui de pe Cinemagia. Click aici.

Taguri:  Hancock

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 18 aprilie 2010 01:36
nu cred eu asa ceva
alex_il_fenomeno pe 9 septembrie 2013 20:01
Iron-Man a venit, si 2, si 3, cred ca un Hancock ar merge de minune.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells