Întreaga lume se pregăteşte pentru Avatar Day!

de Răzvan Boboc în 14 Aug 2009
Întreaga lume se pregăteşte pentru Avatar Day!

Cinefilii din întraga lumea aşteaptă cu nerăbdare ziua de 21 august, Avatar Day! Biletele gratuite pentru proiecţiile IMAX, care vor conţine 16 minute din mult-aşteptatul film, vor fi distribuite online, începând de luni, conform Hollywood Reporter.

Proicţiile vor avea loc în 101 cinematografe IMAX din America şi Canada. Cei de la Fox se aşteaptă la un număr record de spectatori şi vor distribui maxim două bilete pentru o persoană.

În aceeaşi zi, mai multe cinematografe din întreaga lume vor prezenta imaginile din Avatar, în varianta 2D sau 3D, inclusiv în România.

Fanii vor putea găsi în curând mai multe amănunte pe site-ul oficial al filmului, AvatarMovie.com.

Avatar spune povestea lui Jake (Sam Worthington), un veteran de război paralizat, supus unui experiment revoluţionar. Deşi în realitate nu se poate mişca, Jake continuă să trăiască şi să se deplaseze sub forma unui avatar, o creatură albastră înaltă de trei metri. Sub această formă ajunge pe planeta Pandora împreună cu alţi pământeni, unde încearcă să învingă împotrivirea localnicilor. O poveste de dragoste între Jake şi Neytiri, o extraterestră, şi scene de luptă extraordinare sunt doar câteva din punctele de atracţie ale filmului.

Avatar este primul lungmetraj pentru marele ecran al lui James Cameron, după cel mai profitabil film din toate timpurile, Titanic.

Lungmetrajul va avea premiera în România pe 18 decembrie 2009.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
popescu pe 14 august 2009 09:35
cred ca o sa fie o mare porcarie,la cata reclama s-a facut o sa dezamageasca profund.
par4zi7u pe 14 august 2009 10:03
de acord cu popescu
b6l6b6n_cost3l pe 14 august 2009 11:13
de aceeasi parere,cand am citit prima oara "rezumatul"acestui film ma asteptam la ceva bun dar de cand cu uriasul de 3 metri albastru...parca e un desen animat...dezamagire completa:( la fel cum a fost si cu Alien Vs Predator 2
ugotbloodonmysuit pe 14 august 2009 11:30
eu cred ca o sa fie un film de succes. Cu toate acestea, prea multa reclama intradevar strica, si-l poate transforma intr-o dezamagire. Vom vedea.
RODI59 pe 14 august 2009 12:54
Dupa Titanic, nu ma asteptam la asa ceva din partea lui James Cameron. Nu cred ca o sa fie un film bun sau cu mare succes de casa. Pur si simplu am impresia, din rezumatul citit, ca e un film de adormit copiii. Imi pare rau.
theplayer pe 14 august 2009 14:25
filmul asta a costat in jur de vreo 300 de milioane de dolari.Cum ati vrea sa-si recupereze banii si sa si scoata profit fara atata reclama,plus ca filmul va fi super.Totusi e James Cameron la carma(terminator,titanic..).
Sucre pe 14 august 2009 15:38
Io nu ma pregatesc pentru Avatar.....
elessar pe 14 august 2009 17:54
Chiar nu inteleg... Pe imdb lumea se plange de lipsa promovarii acestui film iar aici spuneti ca "prea multa reclama strica". Spuneti-mi va rog si mie despre ce reclama vorbiti voi. Ati fost bombardati cumva cu trailere, spoturi tv si postere peste tot?
Promovarea acestui film va incepe pe data de 21 August odata cu Avatar day, sunt sunt foarte curios de ce "reclama" vorbiti. Pana atunci nu veti vedea decat cateva poze si 3 articole pe cinemagia.
Iar pentru cei care zic ca "e un film de adormit copii"... "It's going to be phenomenal." -Ridley Scott on AVATAR... mi se pare mai credibil regizorul unor filme ca Alien, Gladiator si Black Hawk Down :)

Eustake pe 14 august 2009 18:05
Ca intotdeauna se exprima opinii de tip "review" despre un film la care inca nu avem nici trailer macar. Cert este ca expectatiile sunt ridicate, din partea intregului univers cinamatografic. Peste cateva luni va aparea si filmul si atunci vom vorbi despre ce este ÎN film, nu in jurul sau.
Wonka pe 14 august 2009 19:02
elessar , de acord cu tine :)
---- pe 14 august 2009 20:36
cat ma pot enerva oamenii de pe-aici cu commuri gen "prea multa reclama", "o sa fie o dezamagire, o porcarie", etc. etc.... eu spun ca o sa fie un succes de mari proportii si in niciun caz o poveste de adormit copiii... intoarceti-va la Bruno-ul vostru sau la ce altceva va mai uitati...
iFearNoBeer pe 15 august 2009 02:20
Sincer nam vazut nici trailerul, nici nu cred ca este trailer, dar am incerdere in James Cameron si sunt de acord cu "----". dar perioada aproape ca coincide cu New Moon si 2012, asa ca vom mai vedea in ceea ce priveste nr de spectatori record. Asa sa intamplat si cu Transformers(2009) si HP and the Half Blood Prince au fost filme bune, dar pe departe ceea ce ma asteptam, au dezamagit putin.
Sucre pe 15 august 2009 15:08
Deacord cu ,,iFearNoBeer" io sincer astept mai mult 2012 care nu prea sa zis despre el decat New Moon si Avatar care totusi sa zis cate ceva despre ele oricum fiecare cu gusturile lui:D (Eu oricum o sa ma duc la 2012 decat la Avatar!)
andreyuzzu pe 18 august 2009 01:28
Cand James Cameron pune mana pe un scenariu si se apuca sa fac un film nu are cum sa fie prost (asta il face unul dintre cei mai buni).Avatar este cel mai asteptat film de mine mai ales ca de ceva vreme mr. cameron nu a mai scos nimic in ultima perioada.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells