Inglourious Basterds făcut afiş

de Gloria Sauciuc în 18 Iun 2009
Inglourious Basterds făcut afiş

O dată cu ridicare embargo-ului de publicare a afişului oficial Inglourious Basterds, aflăm şi că Tarantino se află în sala de montaj pentru a reintegra scenele filmate cu Maggie Cheung. Acestea au fost scoase la proiecţia canneză, ca să nu lezeze orgoliul preşedintei juriului, Isabelle Huppert, ce trebuia iniţial să joace rolul lui Madame Mimieux, dat lui Maggie Cheung.

Inglorious... a avut premiera mondială în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, unde a candidat pentru Palme d'Or şi de unde a plecat cu un premiu de interpretare pentru Christoph Waltz.

Quentin Tarantino ar putea intra în conflict cu Universal Pictures care a cerut ca filmul să fie scurtat cu 40 de minute pentru premiera în State. Deşi, până în acest moment, durata filmului nu este cunoscută, la Cannes versiunea proiectata depăşind trei ore, thriller-ul va intra în cinematografele europene în august, iar în România pe 4 septembrie. Prin urmare, Tarantino trebuie să grăbească lucrurile şi să dea odată formă finală producţiei.

Filmul este organizat în câteva capitole, primul deschizându-se cu anul 1941, când Shosanna (Mélanie Laurent) scapă ca prin minune de gloanţele ofiţerului nazist Landa (Christoph Waltz, într-o interpretare genială), poreclit „vânătorul de evrei".
Al doilea capitol îi prezintă pe Basterds şi tacticile lor: omoară pe nazişti pe loc, le iau scalpul şi - atunci când lasă pe unul în viaţă - îi crestează svastica pe frunte. Al treilea capitol se petrece în 1944, Shosanna se află în Paris, unde se ocupă de cinematograful pe care l-a primit moştenire de la mătuşa ei, şi unde îşi continuă viaţa sub o altă identitate.
Al patrulea capitol e despre atacul celor care-şi spun Bastards (în frunte cu locotenentul Aldo Rain, alias Brad Pitt) asupra cinematografului. Iar în capitolul cinci toate se întâlnesc laolaltă, iar Tarantino se joacă cu însuşi adevărul istoric.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Interesant pe 18 iunie 2009 13:53
Abia astept sa-l vad,sper sa nu scurteze din film,nici macar 5 min.Doar daca sunt in plus:) O multime de actori interesanti(mai putin Brad,the star) si nu f cunoscuti si un plot controversabil,dar daca e si comedie neagra se scuza...Multumim de info.
Eustake pe 18 iunie 2009 15:13
Sper sa fie ceea ce imi doresc:) Oricum, dupa mine, 2 ore jumate inseamna suficient pentru un film ca acesta, deci nici nu ma astept sa depaseasca 150 de minute in forma ce va fi prezentata.
jroberto pe 18 iunie 2009 16:08
Poate sa scoata? Poate scenele alea au o importanta in poveste. Nu vreau sa-l scurteze, doar pentru bani. Asa ma voi multumi cu DVD-ul.
ooo333 pe 18 iunie 2009 19:57
peste 3 ore ??? cred ca doua ore e destul !!!!!!!!!!!
redmen pe 19 iunie 2009 01:28
Sper sa nu ma dezamageasca nenea Tarantino.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells