Începe Familia Borgia!

20 Iun 2011
Începe Familia Borgia!

Familia Borgia spune povestea uneia dintre cele mai fascinante familii din istorie. Laureatul cu Oscar Jeremy Irons e Rodrigo Borgia, abilul patriarh al familiei Borgia care preia controlul absolut asupra Italiei renascentiste.

Serialul începe în momentul în care Rodrigo Borgia devine Papa Alexandru al VI-lea. Împreună cu cei doi fii ai săi, Cesare şi Juan, şi cu frumoasa sa fiică Lucrezia, vor deveni cea mai puternică şi influentă familie din Italia renascentistă.

Acţiunea se desfăşoară într-una dintre cele mai semnificative perioade istorice: Renaşterea şi descoperirea Lumii Noi. Contemporani cu da Vinci, Michelangelo şi familia Medici, legendarii Borgia au avut o reputaţie foarte proastă şi au fost percepuţi drept eretici, comiţând toate păcatele posibile.

Serialul va avea premiera pe 24 iunie şi va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 20, numai la HBO.

Poţi afla mai multe despre acest serial produs de celebrul Neil Jordan la pagina lui de pe Cinemagia! În galeria articolului găseşti şi patru fotografii la rezoluţie bună cu somptuoasa producţie Showtime.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 20 iunie 2011 13:33
E un serial de urmarit, intrigi interesante, si lupte frumoase...... reusesc sa si arate armate mari de tot. Insa nu se tin de istorie ..... aleg partile senzationale.
xerses pe 20 iunie 2011 18:12
Sper sa-mi placa.Jeremy Irons este un actor magnific.
sabinalin pe 20 iunie 2011 18:37
Un serial care promite foarte mult!
onu pe 20 iunie 2011 23:16
vezi jocul Assassins Creed Brotherhood
RaVaGe93 pe 21 iunie 2011 01:48
mare dreptate ai onu:)
ana pe 21 iunie 2011 08:36
serialul e bun, mi-a placut prima serie...acum eu o astept pe a doua.
cristi23 pe 21 iunie 2011 10:29
am auzit multe lucruri bune de acest serial....iar jeremy irons e un actor foarte bun
o sa ma uit la serial

alex_il_fenomeno pe 21 iunie 2011 17:49
desi nu sunt un fan al serialelor , cred ca acesta este interesant prin temele abordate !
cryvona pe 23 iunie 2011 16:16
Serialul prezinta povestea celei mai infame familii din Spania .
Spre sfârșitul secolului al 15-lea, Borgias era una dintre cele mai înstărite familii din Europa. Când Rodrigo Borgia este ales papa, fiii săi: Cesar, Gioffre și Juan ajung in pozitii de putere, datorita tatalui lor, care aranjeaza casatorii avantajoase politic pentru ei. Nici fiica lui, Lucrezia nu scapă de un mariaj din interes, aceasta fiind obligată să-l ia de soț pe Giovanni Sforza, fiul preferat al unei familii aflate în opoziție cu clanul Borgias. În timp ce Rodrigo se bucură de avantajele pe care i le aduc aceste mariaje, copiii lui au numai de suferit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells