Guy Pearce va fi Houdini

26 Iul 2005
Guy Pearce va fi Houdini
Guy Pearce (foto) a semnat contractul pentru a-l interpreta pe marele magician Harry Houdini intr-un nou film al lui Gillian Armstrong. Death Defying Acts ii va aduce impreuna pe Guy Pearce si Rachel Weisz (The Runaway Jury, The Mummy). Ea va interpreta rolul iubitei lui Houdini in timpul turneului sau din Scotia.
Actiunea are loc in 1926, iar scenariul este scris de Tony Grisoni si Brian Ward. Filmarile vor incepe in 2006. Guy Pearce a disparut pentru o perioada de pe afisele marelui ecran, cel mai recent film al sau fiind simpaticul Two Brothers al lui Jean-Jacques Annaud in 2004.
Un alt film in care il vom vedea pe Guy Pearce este The Proposition, care va avea premiera mondiala in septembrie. Scenariul este scris de cantaretul si compozitorul transformat in scenarist, Nick Cave si este un film cu aroma de western, cu personaje complexe si actiune puternica. In The Proposition Pearce joaca alaturi de Emily Watson.
In afara de Death Defying Acts, Guy Pearce a semnat de asemenea sa joace in doua proiecte interesante: va fi Andy Warhol in Factory Girl si va avea rolul principal in Dangerous Parking, un film despre un regizor britanic.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells