Fascinanta lume a lui Harry Potter într-un parc de distracţii fabulos - GALERIE FOTO

de Răzvan Boboc în 31 Mar 2010
Fascinanta lume a lui Harry Potter într-un parc de distracţii fabulos - GALERIE FOTO

Universal Studios Orlando au prezentat în premieră primele imagini şi machete care dezvăluie cum va arăta parcul tematic Harry Potter din Florida. "The Wizarding World of Harry Potter" promite o experienţă de neuitat atât pentru cei mici, cât şi pentru părinţi.

Fanii se vor putea întâlni cu personajele preferate din cărţile autoarei britanice J.K. Rowling şi vor putea redescoperi lumea fascinată a lui Harry Potter, reconstruită în cele mai mici detalii.

Deschiderea oficială a mult-aşteptatului parc va avea loc în luna iunie, anul acesta. Până atunci, Cinemagia vă invită la o călătorie virtuală în lumea magică a lui Harry Potter.

Cea mai importantă atracţie a parcului, "Harry Potter and the Forbidden Journey", promite o călătorie fantastică în interiorul castelului Hogwarts. Vizitatorii vor intra pe porţile principale şi vor explora fiecare cotlon al castelului de poveste.



Va fi o experienţă care vă va învălui cu ajutorul tehnologiei live action şi cu proiecţii speciale cu personajele din seria de filme Harry Potter.



Vizitatorii vor descoperi o atmosferă fabuloasă, cum ar fi cea din Room of Requirement (Camera necesităţii), acolo unde începe aventura.



În Galeria cu portrete, veţi descoperi picturile magice vorbitoare, create exclusiv pentru The Wizarding World of Harry Potter. Îi veţi întâlni chiar şi pe cei patru fondatori ai Hogwarts.



În drum spre biroul lui Dumbledore, nu trebuie ratată statuia cu Grifonul regal. Decoraţiunile şi elementele din cărţile şi filmele Harry Potter au fost recreate în cele mai mici detalii.



Biroul profesorului Dumbledore a fost reconstruit în cele mai mici detalii. Arată exact ca cel din filmele Harry Potter. Este locul în care Dumbledore vă va ura bun venit la Hogwarts.



Atracţia "Dragon Challenge" este pentru cei care vor senzaţii tari. Cu ajutorul unor roller costere veţi porni într-o aventură ce reuneşte elemente din Triwizard Tournament (Turnirul celor trei vrăjitori) din Harry Potter and the Goblet of Fire.



"Flight of the Hippogriff" este o atracţie de tip "family coaster" care simulează un antrenament al hipogrifilor în jurul castelului Hogwarts.



Nu putea lipsi celebrul Hogwarts Express, cu ajutorul căruia micii vrăjitori sunt transportaţi către lumea magică.



Vizitatorii sunt invitaţi la o plmbare prin sătucul Hogsmeade unde magazinele sunt cu adevărat magice. Negustorii sunt parcă desprinşi din cărţile lui J.K. Rowling.



Magazinul de baghete magice al lui Ollivander este o experienţă interactivă. Este locul în care bagheta îşi va alege vrăjitorul.



Cu ajutorul unui actor şi a unor efecte speciale, vizitatorii magazinului lui Ollivander vor fi pentru câteva minute Harry Potter.



The Three Broomsticks şi Hog's Head vor fi locurile în care vizitatorii vor putea degusta specialităţi britanice. Inclusiv suc de dovleac.



O primă imagine din Hog's Head din Hogsmeade.



The Owlery (Turnul bufniţelor) unde veţi descoperi bufniţele care aşteaptă următoarea scrisoare care va fi livrată.

Magazinul Honeydukes este plin de bunătăţi dulci. Printre ele, Chocolate Frogs şi Bertie Bott's Every-Flavour Beans.



Dervish and Banges este locul de unde veţi putea achiziţiona echipamente de vrăjitor, care mai de care mai sofisticate.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
that pe 31 martie 2010 09:31
Incredibil daca sar realiza cred ca putin cu putin o sa intreca Disneyland daca este asa cum arata in poze.
cavallioty pe 31 martie 2010 09:49
o mare parte este realizat avand in vedere ca se deschide in iunie sau poate va fii ca la noi cand se deschide un mall ,cand jumatate din suprafta lui e inca nefolosita
monisss pe 31 martie 2010 10:46
Da...acum o sa fie concurenta intre Disneyland si The Wizarding World of Harry Potter
alina pe 31 martie 2010 10:53
pacat ca nu este in europa :( mai aproape de noi. undeva pe langa londra ar fi fost perfect
bogdan0125 pe 31 martie 2010 10:56
Cred ca va fi ceva fantastic daca va fi asa cum arata in poze si asa cum este Hogwarts in carti.
copila_satanista pe 31 martie 2010 10:58
pfuai chiark au nimerit-o p-asta! o sa aiba sigur succes si ar fi chiar nice daca l-ar face ca in poze
pmk pe 31 martie 2010 11:20
eu inca mai astept Dracula Park :)))
123 pe 31 martie 2010 12:36
Si eu cred ca va intrece DL-ul ...pentru ca e destul de vechi si are cam de toate in el(am fost la aman2-paris si anaheim california) nu prea mai au ideei pentru imbunatatziere...pe cand "The Wizarding World of Harry Potter" e ceva nou ...!!!
dragos1361 pe 31 martie 2010 12:40
nu prea cred dar sper sa nu fie stil comic books
Mariana_10.2009 pe 31 martie 2010 12:46
Mi-ar place sa-l vad ... ei, nu se stie niciodata.
jammess pe 31 martie 2010 13:01
eu ma rezum la o bere in parcul din spatele blocului
Mihhnea pe 31 martie 2010 13:02
Oameni buni nu are cum sa se ridice La anvergura lui disneyland nu se compara Disney e o franciza sunt 5 parcuri(Florida california paris Tokyo hong kong) in toată lumea si se vor construi in 3( Shanghai Dubai abu dhabi)
acesta parca nu este chiar un adevărat themepark de îl comparati cu un disney are doar 3 atractii si restaurante si magazine(câteva). Este o parte dintr'un alt parc, o zona tematica, o insula! Destul, chiar foarte mic! Asa ca nu mai comparati WWoHP cu WDW care este cel mai mare parc de distractii din lume ( conţine 4 parcuri si 2 waterparcuri doar La cel din florida) cu o zona dintr'un parc! Recunosc deabia astept sa merg La vara nu mai pot! Dar ce prezntati aici sunt apărute de 4 luni in afara de 2 poze!postati si câteva clipuri!

Vladut1994 pe 31 martie 2010 13:25
Fabulos.Mult peste DisneyLand.
yoxoxo pe 31 martie 2010 13:39
Sincer cred ca o sa arate bestial.deabea astept sal deschida.sper ca o sa fie gata in iunie.
Z pe 31 martie 2010 13:47
Nu stiu astia cum sa mai faca bani. Hogwarts e pentru copii de 12 ani!
Horrormaster pe 31 martie 2010 13:51
frumos chiar foarte frumos si in acelasi timp incredibil de greu de realizat si nu foarte ieftin ...de banii aia puteau ajuta copiii saraci din lumea intreaga+in lume ii criza mondiala si ei se gandes la cai verzi(dak credeti ca ii asa cum ii in poze ....imaginati-va cata lume o sa fie si dak o sa ai loc intr-un restaurant ca acela sau intr-o biblioteca)si nici biletele nu cred ca o sa fie ieftine!!!!
CosmyNarutO pe 31 martie 2010 14:27
Superb,ce e Disneyland, dar ce-o sa fie acest parc :D Cred ca o sa aiba un succes foarte mare datorita tuturor celor care urmaresc filmele
asnder prikyndel pe 31 martie 2010 14:45
super marfa.ASTA daca ar exista ar fi cea mai maer atractie pentru iubitori de Harry Potter nu pot sa cred
Bogdan pe 31 martie 2010 14:46
Seria de filme Harry Potter reprezint doar un succes de marketing. Filmele in sine sant slabe, exceptand fireste,efectele speciale. Avem si noi o gramada de basme nemaipomenite care daca ar fi ecranizate, ar surclasa Harry Potter de departe. Noi insa nu avem bani pentru o asemenea investitie. Cei de la MediaPro lucreaza la un Harap Alb 3D, dar ma indoiesc ca o sa aibe succes. Intorcandu-ma la Harry Potter, ca de el era vorba, cum am spus mai inainte,reprezinta o mare investitie financiara care trebuie permanent sustinuta. Parcul de distractie reprezinta o alta caramida a masinariei de marketing. Daga investesti bani, poti scoate chiar si din Andrei Gheorghe (o nulitate) o vedeta de talia lui Pacino. Dupa parerea mea, Harry Potter nu merita un parc de distractie dar este de apreciat mecanismul asta infernal al star sistemului occidental.
Catalin pe 31 martie 2010 14:53
e frumos......
MissBlossom01 pe 31 martie 2010 15:10
s-a deschis acum cateva zile! in vara asta merg la fina mea care sta prin america,destul de aproape de parcul ala..abia asteptttttt omg :x.
MissBlossom01 pe 31 martie 2010 15:13
adica nu stiu sigur daca s`a deschis acum,dar ce mai conteaza.pana in vara se deschide si pot sa merg acoloo \:d/
shadowofnight pe 31 martie 2010 15:51
Pana ajung eu in Florida...:(
Lorand93 pe 31 martie 2010 16:14
Daca toate sunt adevarate si se va deschide in iunie, si daca arata ca in poze atunci cred ca in cativa ani va depasi Disnayland atat la frumusete, efecte, incasari si vizitator.
Dar totusi este putin departe de noi Romani, si atunci noi numa vom admira asa ceva din poze deoarece nu cred ca vom putea ajunce in anul asta si noi acolo, deoarece luand in calcul numai biletele de avion nu tot romanu poate ajunce tocmai in Florida.

BasicGrid pe 31 martie 2010 16:47
pozele nu is reale... ori is luate din film ori is facute pe calculator. Sa nu credeti ca va fi chiar asa. Dati si voi un search pe google earth si vedeti
Larisa pe 31 martie 2010 16:51
intr-adevar,este cam departe,dar nu are imp,voi face acest efort ,deoarece copii mei sunt inebuniti dupa Harry Potter,asa ca in iunie vom fi prezenti la deschidere!
arata super din imagini:X

roberfty pe 31 martie 2010 16:53
eu nu merg acolo, parc lui harry tampit pe care am vazut vreodata. mai bine ma duc la expozitie arte sau muzeu sunt cel mai frumos decat ca parc magic. jucati cu bagheta magic cu lumina ca sabia star wars. =))
BlackJack pe 31 martie 2010 17:22
Demential !!!!
JackRaven pe 31 martie 2010 18:18
era si timpul ca Disneyland sa n-aiba monopol asupra parcurilor de distractie...cred ca va avea un succes imens si va mai baga cateva milioane in contul scriitoarei
copil nebun pe 31 martie 2010 19:14
Bestial! vorba Alinei: '' pacat ca nu este in Europa...mai aproape de noi''. Nu stiu daca chiar va intrece Disneyland... e cat se poate de posibil, dar oricum va fi super!!! Vreau si eu acolo ;))
Ucshi pe 31 martie 2010 20:20
Uau! Magnific! :x
Cookye pe 31 martie 2010 20:47
E prea tare!
Sper ca voi avea ocazia vreodata sa ajung pe acolo:x
Cred ca oricat de mare as fi, tot mi`ar placea H.P.!

funk pe 31 martie 2010 21:21
am crescut cu hp si o s imi placa mereu..este cva nou..a fost cva nou si o s ramana o serie f buna in istoria cinematografiei..chiar dak nu exista tot ceea ce se intampla in film st sigur ca fiecare dintre noi ar vrea totusi s existe..este o poveste frumoasa si prinde l orice varsta nu tre s ai 7 8 ani sa iti placa magia..nu imi fac sperante ca voi ajunge vreodata l acest parc insa ne vom multumi cu pozele:P si cu filmele:)
enjoy.life pe 31 martie 2010 23:36
Nu cred ca o sa aiba asa mare succes. Adica da, va fii o experienta noua, dar nu e pentru toate varstele. Tot Disneyland va ramane cel mai frumos parc de distractii, fiind vizitat de oameni din toata lumea apartinand tuturor grupelor de varsta, pe cand Parcul Harry Potter va fii vizitat doar de copii si de parintii acestora.
angesa pe 31 martie 2010 23:46
Wow! Si tot in Florida unde e si Disney land!
Trai pe vatrai acolo cu distractiile!

floareaciprian pe 1 aprilie 2010 00:37
pozele sunt vechi, le stiu de un an, halal articol
ingerashuldemonic pe 1 aprilie 2010 01:32
avand in vdr cati fani au cartile si filmele e normal ca si acel parc sa fie super cautat, cu atat mai mult daca va fi asa cum se spune acum....desi ma indoiesc....oricum nu cred ca va fi peste Disney. n-are cum....
Anca pe 1 aprilie 2010 17:00
OMG!minunat.sigur voi merge dar as vrea sa merg si in camera secretelor
sweet_ana pe 1 aprilie 2010 21:34
superb
mihaela pe 3 aprilie 2010 22:24
si eu as vrea sa merg,dar drumul pana in Florida costa ceva bani.Si ganditiva-daca e asa de frumos,probabil ca este la fel de scump,nu?
Axu pe 15 aprilie 2010 18:02
Wow . Chiar k ar fii superb Parcul . Da e in Florida . Si va datsi seama cat costa . Pt. k dat o sa se faca asa cum e in poze , o sa coste . Pff . Mda . Misto ideea . Ador Harry Potter si dak as avea sansa sa merg acolo . Pff ce tare . Mnah . Merita .
yoyo pe 3 iunie 2010 20:12
ador harry potter si parcul asta e incredibil
Fensi pe 24 iunie 2010 23:42
Hai si noi:))
baloiucantu andreea pe 11 noiembrie 2010 19:09
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ssssssssssssssuuuuuppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrpppppppppppppppppppppaaaaaaaaaarrrrrrrrrccccccuuuuuuuuulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssstttaaaaaaaaaaa

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells