Dwayne Johnson şi Mark Wahlberg, adevărate pachete de muşchi în noul film al lui Michael Bay

de Cristina Grigore în 6 Apr 2012
Dwayne Johnson şi Mark Wahlberg, adevărate pachete de muşchi în noul film al lui Michael Bay

Michael Bay a început recent filmările la noul său film, Pain and Gain, o comedie neagră de buget mic în care joacă Dwyane Johnson şi Mark Wahlberg. Câteva imagini de pe platourile de filmare au fost publicate de site-ul Starpulse, ce ne conving din plin de potrivita încadrare a filmului în gen.

Adevărate pachete de muşchi, Wahlberg şi Johnson sunt două apariţii dure, iar „farmecul” lor este sporit de ochelarii de soare, hainele şi marele crucifx de la pieptul lui The Rock. În film, ei joacă rolurile a doi culturişti din Florida implicaţi într-o schemă infracţională periculoasă, al cărei scop este răpirea pentru răscumpărare, însă se trezesc prinşi până peste cap în iţele complicatei afaceri.

În film mai joacă Ed Harris, Tony Shalhoub, Anthony Mackie şi Rebel Wilson. Scenariul a fost semnat de Scott Rosenberg, Christopher Markus şi Stephen McFeely. Lansarea filmului este programată pentru anul viitor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 6 aprilie 2012 10:42
nu stiu daca va fi de succes aceasta comedie :D
Crist11 pe 6 aprilie 2012 14:08
nu stii :))) ?
zeno.marin pe 6 aprilie 2012 15:22
Am gasit ceva similar si aici: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2125851/Muscly-Mark-Wahlbergs-big-biceps-just-compete-The-Rock-set-Pain-Gain.html
titanel pe 6 aprilie 2012 15:23
Am impresia ca Michael Bay incearca sa mai scoata o versiune noua de Bad Boys numai ca personajele principale nu mai sunt politisti ci niste culturisti. Iar cum regizorul Michael Bay ii specialist in explozii si in a destruge un numar mare de masini la filmari, nu prea cred ca filmul asta va avea parte de asa ceva. Cred ca va fi un FAIL pentru el dar pana nu iese in trailer sa ne dam seama mai bine nu putem specula prea multe.
margott pe 6 aprilie 2012 15:36
Din descriere pare interesant filmul. Sa vedem ce-o sa iasa.
viorellll pe 6 aprilie 2012 17:08
Arata bine Mark asta ..sa apucat iar de sala ..de the rock no coment ....
BubuBogdan pe 6 aprilie 2012 17:13
Il stiam mai subtirel pe Mark .. Sunt curios ce va iesi din filmul asta ..
alex_il_fenomeno pe 1 mai 2012 09:31
se aduna o echipa geniala pentru acest film ! de urmarit cu atentie .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells