Captain America 2 a primit o dată de lansare

de Cristina Grigore în 6 Apr 2012
Captain America 2 a primit o dată de lansare

Studiourile Disney au anunţat data de lansare a reintrării în scenă a lui Captain America, după aventura de proporţii în din The Avengers, unde va apărea anul acesta alături de cei mai cunoscuţi supereroi Marvel. Lansarea lui Captain America 2 va avea loc pe 4 aprilie 2014, anunţă The Hollywood Reporter.

Momentan, în distribuţia peliculei a fost confirmat doar Chris Evans, cel ce va „relua în costumul lui Captain America colaborarea cu Nick Furry şi S.H.I.E.L.D de unde a rămas în The Avengers, încercând să se adapteze rolului său în această lume modernă”, după cum se spune în comunicatul de presă.

În ceea ce priveşte ocupantul scaunului regizoral al sequel-ului, au fost propuse până acum mai multe nume, printre care George Nolfi (The Adjustment Bureau), F. Gary Gray (The Italian Job), plus Anthony şi Joseph Russo (Community). Potrivit Marvel, o decizie în acest sens va fi luată spre mijlocul lunii aprilie.

Primul film Captain America a fost lansat în vara anului trecut şi a avut încasări de 368 de milioane de dolari în toată lumea.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 6 aprilie 2012 10:48
Mai avem de asteptat pana atunci .
Bayard pe 6 aprilie 2012 11:31
Nu au regizor, nu au scenariu, dar au data de lansare!! Pentru ca asta conteaza, momentul debutului, ce concurenta are filmul luna aia.... calitatea, irelevanta. Filmul o sa se filmeze in X saptamani indiferent cate compromisuri o sa insemne lucrul asta.
viorellll pe 6 aprilie 2012 17:11
Eu as schimba actoru ....nu se potriveste chris evans ...tot cea ce mia placut in captain america a fost perioada cat era el schilod ..atat
Vorador pe 6 aprilie 2012 19:04
Exact asa s-a intamplat si cu Iron Man 2,primul a avut o data de lansare de abia dupa terminarea filmarilor,in al doilea nici macar nu aveau un scenariu dar aveau o zi programata pentru premiera.Va fi un ''FAIL''.
Painkiller69 pe 7 aprilie 2012 00:15
De parca primul film cu soldatelul propagandist a avut un plot bun...la ce sa ma astept de la sequel?Daca nu avea o notorietate asa de mare in benzile desenate nu-i mai faceau o continuare.
Ancuuuu pe 7 aprilie 2012 19:14
pt ce sa mai scoata inca un cap america daca la finalul primului este recrutat de fury si in curand va iesi the avengers?.. chair ma intreb care ar putea fi povestea
BraicauAdrian pe 7 aprilie 2012 20:39
Primul nu a fost bun deloc,al 2-lea sa nici nu aud de el.
alex_il_fenomeno pe 1 mai 2012 09:32
Doamne , 2014 !! ce data mai e si asta ?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells