Dunst şi Sturgess luptă pentru dragoste

1 Nov 2012
Dunst şi Sturgess luptă pentru dragoste

Universul este împotriva lor, dar nimic nu le stă în cale. Kirsten Dunst (Eden) şi Jim Sturgess (Adam) îţi aduc o poveste de dragoste clasică, asemănătoare celei trăite de Romeo şi Julieta, într-un concept nou şi un decor extraordinar, cu efecte vizuale remarcabile: “Între două lumi”, din 2 noiembrie în cinematografele din toată ţara.

Adam este un tip aparent obişnuit, într-un univers cu totul special. Are o existenţă modestă, trăind de pe o zi pe alta, dar firea sa romantică îl face să se agaţe de amintirea unei fete pe care a iubit-o la un moment dat, pe nume Eden. Fata provenea dintr-o altă lume, o lume inversată, cu gravitaţie proprie, fix deasupra celei pe care o cunoaştem, dar de neatins.

Flirtul lor inocent din copilărie s-a transformat într-o iubire imposibilă, însă când Adam o zăreşte pe Eden la televizor, nimic nu îl va putea opri să o găsească şi să o recucerească. Nici măcar legile sau ştiinţa! Descoperă povestea a doi îndrăgostiţi din lumi paralele, dar foarte similiare, care încearcă să se regăsească şi să depăşească orice obstacole pentru a fi împreună.

Regizat de Juan Diego Solanas, Între două lumi este distribuit de MediaPro Distribution şi are premiera pe marile ecrane pe 2 noiembrie, în cinematografele CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanţa şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureş), Cortina (Oradea), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova şi Bucureşti), Premiera (Ploieşti), Cinema Arta (Târgu Mureş), Cinema Grand Mall (Satu Mare).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 1 noiembrie 2012 21:14
Cred ca o sa fie ceva gen The Adjustment Bureau
alex_il_fenomeno pe 29 noiembrie 2012 16:31
apreciabil, si de abia astept sa il vad.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells