Noul Riddick nu e pentru toată lumea. Filmul a primit rating-ul R

de Cristina Grigore în 1 Nov 2012
Noul Riddick nu e pentru toată lumea. Filmul a primit rating-ul R

Conform „avertismentelor” lui Vin Diesel - care susţinea la începutul acestui an că cei de la Universal au dat undă verde noului Riddick în ciuda faptului că erau la curent cu scenele dure şi cu caracter sexual, plus limbajul nepotrivit ale acestuia - Asociaţia Americană de Cinematografie a confirmat ieri rating-ul R dat producţiei.

Rating-ul filmului, ce va fi acum accesibil celor sub 17 ani doar însoţiţi de un adult, va bucura fanii seriei, îngrijoraţi că Diesel ar putea îndulci tonul dur şi violent al peliculei pentru a-şi lărgi adresabilitatea şi a câştiga mai mulţi bani la box-office.

Originalul seriei, Pitch Black a beneficiat tot de un rating R, în vreme ce continuarea sa, The Chronicles of Riddick, s-a încadrat într-un rating PG-13 (nerecomandat celor sub 13 ani).

În ultimul Riddick (titlul oficial al filmului nu a fost încă stabilit), protagonistul este lăsat să moară pe o planetă pârjolită, despre care se crede că ar fi lipsită de viaţă. Află însă în curând că se înşeală amarnic, căci se trezeşte faţă în faţă cu locuitorii însetaţi de sânge ai acesteia. Pentru a putea să le ţină piept, este nevoit să activeze un semnalizator de urgenţă  ce îi duce pe planetă pe unii dintre cei mai nemiloşi mercenari. Erou se vede astfel încolţit de doi inamici extrem de puternici şi trebuie să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a se menţine în viaţă.

Scris şi regizat de David Twohy, cu o distribuţie formată din Karl UrbanKatee Sackhoff şi Bokeem Woodbine, Riddick va sosi în cinematografe anul viitor, o dată concretă de lansare urmând să fie anuţată.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
paul2011 pe 1 noiembrie 2012 11:46
Abia astept sa vad filmul . Primele doua mi-au placut foarte mult . Va fi o trilogie absolut superba . Vin Diesel va face o treaba foarte buna si sunt sigur de asta .
zdranca pe 1 noiembrie 2012 12:20
Abia astept sa vad filmul
Barbaru pe 1 noiembrie 2012 17:55
primul a fost super,al doilea parca e un pic tras de par . sa speram ca al 3 nu o sa fie chelbos de tot .
Macabru pe 1 noiembrie 2012 18:22
O sa fie nemaipomenit. Vin Diesel FTW ! Unul dintre cei mai buni actori.
Vorador pe 1 noiembrie 2012 18:50
Mai bine.
Bayard pe 1 noiembrie 2012 21:16
Da, o sa fie un film interesant, dar nu stiu daca e de cinema... mai curand o sa-l vad pe DVD
alex_il_fenomeno pe 29 noiembrie 2012 16:28
cred ca e putin exagerat, avand in vedere ca poporul american este cunoscut pentru limbajul colorat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells