Upside Down

(2012)

Între două lumi

Poster Upside Down Postere Upside Down

Sinopsis Upside Down

Mai mult
Upside Down

Adam este un tip aparent obișnuit, într-un univers cu totul special. Are o existență modestă, trăind de pe o zi pe alta, dar firea sa romantică îl face să se agațe de amintirea unei fete pe care a iubit-o la un moment dat, pe nume Eden. Fata provenea dintr-o altă lume, o lume inversată, cu gravitație proprie, fix deasupra celei pe care o cunoaștem, dar de neatins. Flirtul lor inocent din copilărie s-a transformat într-o iubire imposibilă, însă când Adam o zărește pe Eden la…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: clauditza03
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Caseta tehnică

Produs de

Jouror Productions

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Télémünchen Group

Distribuit in Romania de

MediaPro Distribution

Țara

Canada, Franta
Film disponibil pe DVD în România

Box office Upside Down

Weekend premieră (29.10.2012)
  • Loc 3
  • Spectatori 14.443
  • Încasări (RON) 264.378,67
Total
  • Spectatori 49.667
  • Încasări (RON) 840.401,05
  • Încasări (USD) 237.788,18

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Nika pe 15 Septembrie 2012 19:49
Am avut posibilitate să privesc filmul în cinematograf (evident că nu în România):)). Din trailer mi sa părut interesant, ideea originală, efectele, actorii frumoși,dar ceva i-a lipsit totuși..Nu sunt mega-specialistă, să analizez un film foarte profund..dar ca o simplă spectatoare, mi-a fost suficient să mă uit cât e ora de vreo citeva ori..ca să realizez ca filmul nu mi-a captat atentia..asa precum ma asteptam sa fie..Unii au ieșit dezamăgiți din cinematografe,alții indiferenți..iar.alții poate să-i acorde o notă maximă..totul depinde de dispoziție..Nu-i cel mai bun film pe care l-am văzut, dar nici rău nu-l pot numi:)
26 7
White.Lily pe 18 iulie 2013 22:31
Perfect de acord cu tine! Pacat de decorurile absolut superbe. Povestea nu e rea insa scenariul din pacate e tare slab. Daca actiunea ar fi ceva mai antrenanta, te-ai putea uita la acest film ca la un basm. Pacat! PS: Iar cireasa de pe tort. Personajul lui Kristen Dust ramane insarcinata, si desi inca nu i se vede inca burtica deja stie ce o sa aive! :))
IQfetish pe 19 decembrie 2013 11:14
Cam moale finalul.... In rest filmul este misto.
psihologu pe 03 Noiembrie 2012 07:28
Upside Down: un mar ce straluceste pe dinafara, dar cand il gusti iti lasa un gust amar.
Imediat dupa ce vezi trailerul, Upside Down iti captiveaza atentia si te intriga prin ideea originala: in univers exista doua lumi, situate una deasupra celeilalte. In cea de sus este o planeta a bogatiei si luxului, in timp ce cea de jos este dominata de saracie si peisaje dezolante. Din pacate, punctele forte ale filmului le-ati vazut deja in trailer, pentru ca in cinematograf descoperi o simpla poveste siropoasa de dragoste, plasata intr-un univers bizar.

Dupa ce anul trecut a jucat rolul unei depresive in Melancholia, un rol exceptional care i-a adus si premiul la Cannes pentru cea mai buna actrita, Kirsten Dunst pare sa fi simit nevoia de ceva mai usurel, asa ca a ales un rol de indragostita.

Adam (Jim Sturgess) este un tip aparent obisnuit, intr-un univers cu totul special. Are o existenta modesta, traind de pe o zi pe alta, dar firea sa romantica il face… citeşte

13 5
Allexander pe 02 Noiembrie 2012 21:47
E interesanta ideea. Nu exceleaza filmul dar nici nu pot spune ca am pierdut timpul in cinema. Kristen Dunst se face remarcata ca de fiecare data.
12 1
OptimusPrime pe 03 Noiembrie 2012 09:39
Parerea mea e ca filmul e concentrat mai mult pe povestea de dragoste decat pe ideea originala a celor 2 lumi. Ma asteptam la mai multe din partea lui, dar la final nu pot spune decat ca e ok.
10 2
Gizmogremlin pe 1 ianuarie 2014 19:53
Excelent film, nimic de reprosat legat de caracterul sau fantastic si nerealist, iar finalul cu happy-end desi putin cam "optimist' e OK.O lume de vis si o poveste superba de dragoste.
deedee93 pe 16 August 2012 11:55
superb
pare ft interesant.. de abea astept sa-l vad !! imi place ideea..
9 7
Vladut1994 pe 05 Noiembrie 2012 21:12
:d
E bun , mergeti la cinema .Merita .Eu am avut o retinere cand am vazut nota si parerile , dar filmul e super
7 4
girlprinceton pe 03 Ianuarie 2012 22:13
Sa stiti ca a aparut trailerul deja:). Oricum, pare a fi un film interesant.
7 7
Bayard pe 28 Decembrie 2012 18:52
E un film care arata extraordinar, tot timpul cele 2 lumi in oglinda, clar merita vazut. Din start era clar ca trebuie sa nu analizezi prea mult ideea de plecare, sa nu te intrebi ce e cu legile gravitatiei, ce se intampla pe restul suprafetei (pt ca pamantul e probabil tot rotund, deci punctul de contact e doar in orasele astea, in rest nu ar fi foarte diferite fata de planeta noastra) Sau pamantul este plat??? Oricum, nu trebuie sa analizam asta si chiar am incercat, insa pe tot parcursul filmului am avut senzatia ca multe lucruri nu au sens, nici macar conform propriilor reguli... Norocul filmului este ca povestea de dragoste in mare functioneaza....
6 1
BenyB pe 31 Decembrie 2012 12:06
Interesanta ideea, dar imposibila. Prea multe lucruri semanau cu cele de pe Pamant. Oricum a meritat sa pierd o ora jumate.
5 1
Jenny_pisica pe 04 Noiembrie 2012 21:08
Pentru copii !!!!!!!!!!!!!!
Ideia e forte originata si restul {locati, culori, efecte, pesonaje, scenariu, replici} e ok; dar poveste de dragoste este destul de rece (buna si pentru un film de copii) cu scene zemose dar nu fierbinti. Actiunea e scurta si simpla ca inrt-un basm [ miere magica 'roz', reteta bunici, povestirea de catre un narator ], dar lucrurilr se rezolva de la sine ceia ce face finalul plitisitor.
5 8
diana7 pe 30 Decembrie 2012 13:52
doua lumi diferite
filmul asta mi s-a parut gen "In Time" doua lumi diferite, dintrelumea bogatilor si lumea saracilor
4 1
dido pe 02 Ianuarie 2013 18:00
Minunat!
Nu ma intereseaza cat de bine e realizat filmul,cat convinge el sau scaparile scenariului...mie mi-a placut teribil,mi-am scaldat ochii cu niste imagini absolut superbe si inovatoare,am intors pe toate fetele ideea dementiala a celor doua lumi inventate de catre Solanas,am lasat muzica sa ma patrunda si am vazut un film absolut minunat!!!Recomand acest film visatorilor!
4 3
adyyd pe 04 Noiembrie 2012 17:07
super bestial filmul asta merita vazut love e demential cu tot cu efectele speciale din el chiar dati o sansa nu cred ca e asa rau deci uitativa la el pace
4 6
ancutzzu pe 06 Martie 2012 22:40
Am vazut trailerul, pare un film foarte interesant, ideea e deosebita . Stie cineva cand apare?
3 6
Faenor pe 13 Martie 2012 22:44
Pe 29 iunie 2012 se lanseaza in Romania...concept foarte bun si realizare pe masura; va fi altceva cu siguranta in peisajul blockbusterelor de vara
3 8

Spune-ţi părerea despre Upside Down

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Upside Down
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells