Clint Eastwood îl pune pe Leonardo Di Caprio în fruntea FBI

de Cristina Grigore în 16 Nov 2010
Clint Eastwood îl pune pe Leonardo Di Caprio în fruntea FBI

După James Cameron, Steven Spielberg, Martin Scorsese, Danny Boyle, Ridley Scott şi Christopher Nolan, Leonardo DiCaprio va urma indicaţiile altui regizor faimos şi cu ştate vechi la Hollywood, Clint Eastwood. Conform CinemaBlend, Di Caprio îl va întruchipa pe Edgar J. Hoover în noul proiect biografic al lui Eastwood, numit simplu, Hoover. Însuşi actorul a confirmat ştirea, aflat duminică seara la un eveniment special dedicat colaborării sale cu Martin Scorsese. Tot potrivit declaraţiei sale, filmul va intra curând în producţie, cel mai probabil în primele două luni ale anului viitor.

Personaj controversat al epocii sale, Hoover a fost întemeietorul FBI, la conducerea căruia s-a aflat timp de 37 de ani. Refuzul său de a vâna membrii Mafiei, hărţuirea prin intermediul agenţiei a unor dizidenţi şi activişti politici, strângerea a numeroase dosare secrete ale liderilor politici şi colectarea de informaţii prin metode ilegale sunt motivele pentru care a fost atât de criticat.

Au existat zvonuri care au plasat poveste filmului în zona senzaţionalului, marşând pe presupusa homosexualitate a directorului FBI, şi pe plăcerea acestuia de a se travesti, alimentate şi de faptul că scenaristul Dustin Lance Black, cel care a scris şi scenariul lui Milk, este homosexual. Eastwood a infirmat însă zvonurile, menţionând ca acesta va fi un aspect minor al viitorului său film, care se va concentra asupra personalităţii sale complexe, a inteligenţei şi a capacităţii sale de a se menţine atâta timp în aceeaşi poziţie de conducere.

Rămâne de văzut, în final, cât din conservatorismul regizorului de 80 de ani va domina scenariul celui care a scris şi povestea luptătorului pentru drepturile homosexualilor, Harvey  Milk.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
paul1ca pe 16 noiembrie 2010 11:03
Stiam de ceva timp de acest rol pe care l-a primit DI Caprio,si bineinteles o sa iasa un film bun.
Lilian pe 16 noiembrie 2010 13:31
LeonardoDiCaprio nu prea seamana cu Edgar Hoover (e mult mai sarmant!), dar sint convinsa ca va face un rol foarte bun.
Iamsaved pe 16 noiembrie 2010 15:10
Hmmm,sunt curioasa ce o sa face DiCaprio cu rolul asta,sincer cred ca o sa-i iasa:)
Barbaru pe 16 noiembrie 2010 17:29
oooooo e asta personaj. o fii dicaprio actor bun spre foarte bun dar sincer ar fii fost bun un actor mai pasional.sincer pe Edward Norton un pic mai grasut parca ar fii mers mai bine ( plus ca e unu din preferati mei )
sabinalin pe 16 noiembrie 2010 19:52
Nu mi-a placut niciodata di Caprio, dar am mare incredere in Clint Eastwood care va face, probabil, din nou un film de mare calitate.
cetateanu pe 17 noiembrie 2010 10:30
Daca va marja pe latura cu homosexualitatea nu cred ca va iesi un film cu o buna priza la publicul larg.Dar nici eu nu cred ca Clint Eastwood se va margini sa arate numai aceasta chestie ci va arata complexitatea omului Edgar J. Hoover in acest fel putand sa ii puna in valoare calitatiile actoricesti ale lui Leonardo DiCaprio.
Moody pe 17 noiembrie 2010 11:02
Interesant si filmul si daca joaca DiCaprio sigur o sa fie un rol bine interpretat. Am dubii in privinta scenariului, Dustin Lance Black lasandu-mi o impresie nu tocmai buna dupa scenariul de la Milk. Oricum un film despre J. Edgar Hoover trebuie sa fie unul interesant.
RomaniaMare pe 17 noiembrie 2010 23:51
Daca joaca DiCaprio si in plus, daca de film se ocup Clint Eastwood, este clar ca o sa iasa ceva foarte bun.
mihai pe 18 noiembrie 2010 09:30
DiCaprio este un actor mare,cred ca o sa iasa un film interesant.L-am vazut pe DiCaprio in ultimele filme si este foarte bun.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells