Cel mai sexy cuplu de super-eroi de la Hollywood

de Razvan Boboc în 16 Oct 2007
Cel mai sexy cuplu de super-eroi de la Hollywood

Angelina Jolie si George Clooney formeaza cel mai sexy cuplu de super-eroi de la Hollywood, conform voturilor cinefililor pe site-ul celebritywonder.com. Jolie a dat viata personajului Lara Croft in doua filme pentru marele ecran: "Lara Croft: Tomb Raider"(2001) si "Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life" (2003). Filmele au fost inspirate din cel mai popular si complex joc video iar curajoasa vanatoare de morminte calatoreste in intreaga lume, intr-o aventura spectaculoasa care o poarta prin locuri exotice. George Clooney l-a intruchipat pe Batman in 1997 in "Batman & Robin".

Jolie a obtinut 36 la suta din voturi si a devansat-o cu mult pe Jessica Alba, care a obtinut numai 19 la suta din voturi pentru rolul Sue Storm, in "Fantastic Four". Urmatoarele locuri sunt ocupate de Halle Berry - Catwoman si Michelle Pfeiffer pentru rolul sau din "Batman Returns".

La categoria masculina a fost ceva mai simplu. George Clooney s-a impus detasat in clasament cu 73 de procente. A fost urmat de Christopher Reeve, in rolul lui Superman, cu doar sapte procente.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells