Căpitanul Kirk (a)prinde "lanterna"?

de Ştefan Dobroiu în 20 Mar 2009
Căpitanul Kirk (a)prinde "lanterna"?

Dacă n-ai auzit încă de Chris Pine, nicio grijă, o să auzi curând: după Star Trek, în care tânărul actor îl interpretează pe căpitanul Kirk, Pine are toate şansele să joace rolul principal în Green Lantern, unul dintre cele mai aşteptate filme cu supereroi. Latinoreview spune că Pine se află în fruntea listei posibililor interpreţi ai supereroului cu costum verde, acesta primind o ofertă din partea studiourilor Warner. Şi bine ar fi ca actorul să se hotărască repede, căci producţia filmului trebuie să înceapă cel mai târziu în septembrie pentru ca premiera să aibă loc la sfârşitul anului viitor, aşa cum vor producătorii de la Warner. Trebuie precizat şi că Green Lantern este unul dintre membrii Justice League of America, un alt proiect care tot intră şi iese de ceva vreme încoace din programul studiourilor de producţie. "Născut" în 1959, Hal Jordan este unul dintre cei mai controversaţi (şi prin urmare interesanţi) fraţi ai lui Batman, părintele personajului fiind realizatorul de benzi desenate DC Comics.

Filmul va fi regizat de Martin Campbell (Casino Royale), în timp ce scenariul, despre care încă nu se ştie nimic, a fost scris de Greg Berlanti, Marc Guggenheim şi Michael Green, cunoscuţi pentru Smallville, Heroes sau Eli Stone. Cum vor folosi aceştia inelul lui Green Lantorn, care-i acordă purtătorului puteri depline asupra lumii fizice, vom vedea cu începere din 17 decembrie 2009.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mickey-punk pe 20 martie 2009 17:56
green lantern @-) whoaaa, nu stiam ca o sa apara si cu el . tare rau :)
Fac q pe 20 martie 2009 19:58
Alta aberatie comerciala americana cu supereroi....nimic interesant
Ranja Mihai pe 21 martie 2009 18:58
In ATT: Fac q mai dute si realizatati copilaria inca o data ca se pare ca nai avut una in care sa visezi cu ochi deschisi citind diverse carti de aventiri, fantastice si multe altele.
Macar cele la scoala (manualele) sa le fi deschis. Am uitat uitate in dex la cuvantul "imaginatie"
Cu Stima Si respect

Floryn pe 21 martie 2009 20:43
imi plac foarte mult filmele de Marvel si DC Comics ..imi doresc sa se faca mai multe filme de acest gen ..deabia astept sa vad Green Latern..suta la suta o sa fie tare filmu,mai ales k e regizat de un regizor k Martin Campbell.
issey pe 21 martie 2009 23:45
ce tare...ador unele filme Marvel


P.S: " Ranja Mihai " mai bn invatza tu sa scri ..fiecare poate sa isi spuna parea liber

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells