Au fost decernate premiile Zmeura de Aur 2010 - VEZI CÂŞTIGĂTORII

de Răzvan Boboc în 7 Mar 2010
Au fost decernate premiile Zmeura de Aur 2010 - VEZI CÂŞTIGĂTORII

"Marele câştigător" la ediţia de anul acesta a ruşinoaselor premii Zmeura de Aur a fost filmul Transformers: Revenge of the Fallen. Regizorul lungmetrajului, Michael Bay, a luat premiul pentru cel mai prost regizor.

Cea mai proastă actriţă a anului a fost desemnată Sandra Bullock pentru rolul din comedia All About Steve.

Premiile Zmeura de Aur sunt acordate anual, cu o zi înaintea premiilor Oscar, pentru cele mai proaste filme şi cele mai slabe prestaţii actoriceşti.

Iată lista completă a "fericiţilor" câştigători de anul acesta:

Cel mai prost film: Transformers: Revenge Of The Fallen - Filmul lui Michael Bay a reuşit să întreacă în cursa pentru Zmeura de Aur peliculele All About Steve, G.I. JOE: The Rise of Cobra, Land of Lost şi Old Dogs. Cel de-al doilea film al seriei Transformers, cu Megan Fox şi Shia LaBeouf în distribuţie, a avut încasări de peste 830 de milioane de dolari în întreaga lume.



Cea mai proastă actriţă: Sandra Bullock - All About Steve - La această categorie mai erau nominalizate: Beyonce (Obsessed), Miley Cyrus (Hannahh Montana: The Movie), Megan Fox (Transformers: Revenge Of The Fallen) şi Sarah Jessica Parker (Did You Hear About The Morgans?).



Cei mai proşti actori ai anului: Jonas Brothers  - La această categoria au fost nu mai puţin de trei câştigători: Fraţii Jonas. Au mai fost nominalizaţi: Will Ferrell (Land of the Lost), Steve Martin (Pink Panther 2), Eddie Murphy (Imagine That) şi John Travolta (Old Dogs). Jonas Brothers: The 3D Concert Experience este un concert produs pentru redare 3D, despre turneul "Burning Up", din 2008, al Jonas Brothers.



Cel mai prost cuplu: Sandra Bullock  & Bradley Cooper - All About Steve. După o singură întâlnire romantică cu Steve, un cameraman de la postul de televiziune CNN, inteligenta, drăguţa şi excentrica autoare de rebusuri Mary Harowitz este convinsă că şi-a găsit sufletul pereche şi că merită să facă tot ceea ce îi stă în putinţă pentru a-l cuceri pe bărbat.



Cea mai proastă actriţă - rol secundar: Sienna Miller - G.I. JOE: The Rise of Cobra. Sienna s-a bătut la această categorie cu  Candice Bergen (Bride Wars), Ali Larter (Obsessed), Kelly Preston (Old Dogs) şi Julie White (Transformers).



Cel mai prost actor - rol secundar: Billy Ray Cyrus - Hannahh Montana: The Movie. Au mai fost nominalizaţi: Hugh Hefner (Miss March), Robert Pattinson (New Moon), Jorma Taccone (Land of the Lost) şi Marlon Wayans (G.I. JOE).



Cel mai prost prequel, remake, rip-off sau sequel: Land of The Lost. Au mai intrat în cursă: G.I. JOE: The Rise of Cobra, Pink Panther 2, Transformers: Revenge of The Fallen şi Twilight Saga: New Moon.



Cel mai prost regizor: Michael Bay - Transformers: Revenge Of The Fallen. Bay i-a întrecut pe Walt Becker (Old Dogs), Brad Silberling (Land of the Lost), Stephen Sommers (G.I. JOE), Phil Traill (All About Steve).



Cel mai prost scenariu: Transformers: Revenge Of The Fallen. Mai erau nominalizate la această categorie: All About Steve, G.I. JOE: The Rise of Cobra, Land of The Lost şi Twilight Saga: New Moon.



Anul acesta, au fost acordate şi nişte premii aniversare pentru cei care au dat-o în bară cel mai rău în ultimii zece ani:

Cel mai prost film: Battlefield Earth. Filmul, lansat în 2000, a fost nominalizat la zece categorii la Zmeura de Aur şi a obţinut opt premii.



Cel mai prost actor: Eddie Murphy. Actorul este campionul Zmeurelor în ultimii zece ani. A fost nominalizat de 12 ori şi a luat trei premii.



Cea mai proastă actriţă: Paris Hilton. Este campioana decadei la categoria feminină: cinci nominalizări şi patru premii.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
hari pe 7 martie 2010 10:19
sa le fie rusine...aceste premii sunt date de nishte frustrati.....care se dau mari cunoscatori...Transformers...a avut super incasari...mie mi-a placut mai mult decat avatar...intr-adevar all about steve e foarte slab ca film dar sandra bullock a jucat foarte bine...a intrat perfect in pielea personajului....Sunt scarbit de ei...pace
gyxu78 pe 7 martie 2010 10:21
sa aiba si ei ce face, mai dau niste premii
sa fie la ei acolo
dar totusi cine voteaza pentru aceste premii? ca ma gandesc ca din moment ce transformers a incasat atatia bani nu cred ca voteze publicul

mirko pe 7 martie 2010 10:26
Cum??? Transformers 2 e cel mai prost film al anului? Chiara aseara am vazut Old Dogs si mi s-a parut un film foooooarte prost. De ce nu l-a luat el? Nu stiu pe ce criterii au fost selectate filmele "castigatoare"? Oricum eu nu ma uit la film dupa ce premii a luat su nu. Daca mi-a placut trailerul, il vad, indiferent de ce fel de recenzii are.
Horrormaster pe 7 martie 2010 10:48
transformers 2 a fost un film bun fara indoiala.nu merita sa ia premiul "cel mare".
florin pe 7 martie 2010 10:54
Land of The Lost merita toate premiile luate de Transformers,
Land of The Lost cel mai prost film facut

pimp pe 7 martie 2010 11:03
bai nene am o intrebare pt cei carora le-a placut atat de mult filmul transformers: cati ani aveti si cam ce gusturi aveti voi in materie de film? transformers 2 a dat lovitura deoarece lumea s-a dus sa il vada mai mult pt efecte, dar din punct de vedere al actorilor, regizorului, scenariului e un film RATAT. sunt de acord cu o mare majoritate de aici si pt cei care zic ca premile sunt date de frustrati, adevarul e ca voi sunteti frustrati. ei arata doar ca actorie nu e pt ori si cine. Pace!
laci pe 7 martie 2010 11:10
sandra bullock a jucat bine acel personaj prost! Eu cred ca A serious man este un film foarte prost! Si nu pot sa cred cum un film precum Hurt locker poate concura cu Avatar??? Transformers chiar ca trebuia si fie un film normal de 90-100minute nu de 150-160minute, dar nici asa nu cred ca merita "premiul" asta, nici nu-i pot spune premiu ca e bataie de joc numa!
Eustake pe 7 martie 2010 11:11
Transformers merita si un premiu pentru cel mai prost sequel. Mai ales ca intre primul film si acesta chiar a existat o diferenta calitativa. Totusi tind sa cred ca Al About Steve e un film si mai prost:)
BudauBogdan pe 7 martie 2010 11:18
Sandra Bullok va castiga un Oscar la noapte!!! tare tare
Alexx pe 7 martie 2010 11:35
Cum maaahh ... transformers sa fie cel mai prost film de anu' trecut si sa ia zmeura de aur ... da pe cinemagia e printre cele mai bune filme :D
rob3rt_89 pe 7 martie 2010 11:45
chiar.....unde vedem si noi oscarurile?
alin pe 7 martie 2010 12:07
Sunt luate parerile criticilor de film,oricum toati ce desemnati isi merita premiile.Oscarul este dat in direct duminica asta pe HBO de la 3 noaptea
Stranger pe 7 martie 2010 12:34
Unii actori chiar isi merita soarta, dupa ce ca sunt platiti regeste, au niste prestatii mizere, de regizori nu mai zic, unii sunt chiar jalnici cu "viziunile" lor , desi au parte de distributii de zile mari, dar poate unora chiar le pasa si le serveste drept o lectie pentru viitor, iar altii ca Eddie Murphy sau Paris Hilton sunt deja stigmatizati, ghilda actorilor nu le mai acorda nici o farama de respect.

Btw..am revazut "An Education" un film superb, si chiar mi-a atras atentia o intrebare de pe un forum care suna cam asa "oare de ce americanii nu pot face astfel de filme?"

dikembe pe 7 martie 2010 12:47
sa le fie rusine!!!!!!!!!
cum indraznesc sa ii spuna lui michael bay regizor prost?!?!?!?!?!?!?!?!?
sa fim seriosi ......
dak si michael bay e regizor prost.......
cat despre transformers 2.. nu e cel mai reusit film..eu unul am fost putzin dezamagit.... ma asteptam la mai mult....dar IN NICI UN CAZ nu merita zmeura

Teddy-T pe 7 martie 2010 12:50
twilight ninic ???? eu leas fi dat toate zmeurele :))))
StevieGG08 pe 7 martie 2010 13:31
Transformers 2 nu a fost nici pe departe cel mai prost film al anului...si nici Sandra Bullock(in conditiile in care mai erau Miley Cyrus si Megan Fox)....si nu cred ca Eddie Murphy merita atatea nominalizari in ultimii ani.....niste frustrati
Sonny pe 7 martie 2010 13:45
Doamne pazeste !!!Cine naiba da premiile astea?!
Transformers 2 nu e un film foarte reusit dar nici cel mai prost.
Twilight merita premiu pt cel mai prost film...fara indoiala.
Doamneee...pur si simplu nu inteleg.
Ce naiba sunt cu premiile astea? N-au ce face si se afla si ei in treaba.

cine p... face topurile astea: pe 7 martie 2010 13:52
X-(X-(
TM pe 7 martie 2010 13:54
si Transformers este un film foarte bun!!!!
javrek pe 7 martie 2010 14:10
s-au prostit si astia...
care au fost criteriile "de acordare" a premiilor?
cine a facut departajarea?
land of the lost e o porcarie de film, cu asta cred k e toata planeta de acord, dar cu transformers ce-ati avut fratilor? huh? k n mai inteleg nimic
de ce nu au inclus si twailaitu, legion sau tampenia aia de continuare la "american pie1000"(apropo- cu continuarile astea la american pie 1,2,3--care au fost cele mai tari-originale as spune ---au mai stricat un "brand" si alte porcarii "in decernarea premiilor"
de avater ce sa mai zic?!(nu k ar fi fost un film prost, dar nici extraordinar n e ...) k au turuit criticii de cand a aparut k e un film prost de desene animate...
cat despre sandra bullock(k a amintit cineva mai sus de ea) a luat-o in barba pt nstu ce film(k deh nu poa sa faca numai filme de oscar), draga "monisss" iar diseara o sa ia oscarul in proportie de 100% pentru filmul "THE BLIND SIDE".
era sa uit-----eddie murphy, pt filmu ala in care era in spatiu cu robotu ala--- merita 2 zmeurici. oribil, pur si simplu oribil

Krakatau pe 7 martie 2010 15:26
Ei vor sa spuna ca Miley Cyrus joaca mai bine decat Sandra Bullock? Chiar ca vine apocalipsa :|
trups pe 7 martie 2010 15:26
sincer e o porcarie. michael bay e cel mai prost regizor si cel mai bine platit in 2009.
sandra bulock a jucat asa ca asa era filmul trebuia sa fie o ciudata.
unii merita zmeura dar sunt banali. new moon de departe e un film jalnic nici publicului nu ia placut.
astept oscarurile

Paul pe 7 martie 2010 15:27
Eu nu inteleg sistemul de nominalizari si acordare a premiilor. Presupun ca este un minim de incasari la box-office pt fiecare film pentru ca e evident ca in fiecare an se fac 10 sau sute de alte filme mult mai proaste din toate punctele de vedere de care nu a auzit nimeni. Cele de mai sus cred ca sunt cele mai proate filme dintr hiturile anului. Inteleg sau incerc sa inteleg de ce le-au dat zmeura la actori sau filmelor dar cu Michael Bay ce au?
Bubu pe 7 martie 2010 15:41
Transformers 2 a fost exact ce vroiam sa vad la un film cu ROBOTI...efecte speciale in draci si cateva glume...nu inteleg de ce tot comenteaza toti ca numai efectele speciale sunt de film..pai ba voi sunteti batuti in cap? doar nu il faceau cu costume din carton.

iar Sandra Bullock a avut un rol de rahat si a jucat cum a putut, a fost greseala ei ca a
jucat in asa un film... cum a mai zis cineva Twilight merita toate premiile si inca cateva inventate pentru el, cei mai banali actori, Kristen Stewart aia zici ca are un baston in dos cand vorbeste.

Diannne pe 7 martie 2010 15:43
foarte bine au facut.
Taylor pe 7 martie 2010 16:08
Robert Pattison e nominalizat ce tampenie.!!!!!!!!!1 transformers e un film bunice.... dar tb sa fi chior surd handicapat si prost sa spui ca Miley Cyrus e o actrita mai buna decat Sandra Bullock.
Ps: mie mi-a placut twilight.

xoxo

dani pe 7 martie 2010 16:25
transformers 2 nu a fost chiar asa de rau totusi
mie mi sa parut ok si megan fox e draguta rau

denim9 pe 7 martie 2010 17:24
Transformers: Revenge Of The Fallen.,,cel mai prost film???
frate cred ca glumesc?? de ce Transformers si nu AVATAR...pt ca Avatar e cel mai prost film posibil..astia de la Zmeura sunt niste nemancati,,care nau ce face si sa baga si ei in seama,,sa spuna ca cele mai bune filme defapt sunt cele mai proaste.

Paramore pe 7 martie 2010 17:44
Transformers a avut incasari uriase si nu a dat putin din banii incasati celor de la academie cum probabil a dat Avatar.Pentru mine si Avatar si Transformers sunt niste filme proaste dar sunt filme si mai proaste, ca exemplu New Moon
PrinceBlood pe 7 martie 2010 17:52
mi se par corecte..imi pare totusi rau ca new moon n-a primit nici un premiu....in rest ok
vladutz90 pe 7 martie 2010 17:59
ceva adevarat la zmeura e premiul castigat de paris hilton!!! E JALNICA!!
dark56 pe 7 martie 2010 18:09
transformers 2 nu merita asa ceva , au fost filme mult mai pruaste anul trecut
nitz pe 7 martie 2010 18:16
io nu pot sami dau seama pe ce criterii se bazeaza astia cand dau aceste premii...daca si transformers mai e film prost ...
CrIsTy pe 7 martie 2010 19:00
Transformers mi sa prut un film foarte bun ..... despre celelalte filme nu stiu ce sa zik deoarece nu leam vazut
1091 pe 7 martie 2010 19:21
Ce comic ...Transformers nici nu prea are nevoie de actori=)) are mai mult efecte...mai ceva ca Avatar care a folosit ceva din tot ce aveau actorii reali.Twilight-New Moon nu a fost mai bun decat primul film din serie dar nici cel mai prost film care a existat vreodata...probabil ca nu s-a ridicat la asteptarile noastre dar nu a fost foarte rau,acceptabil.Pattinson nici nu prea a jucat=)) ce e drept deci nu cred ca ar putea fi actor principal,mai bine zis episodic nici macar secundar...Oricum premiile astea sunt un fel de pamflet(ca "In puii mei" sau "Mondenii" desi fac glume pe seama lui Piersic nu putem spune ca el nu e un actor bun).
fone pe 7 martie 2010 19:55
I se rupe-n paispe Sandrei Bulock de premiile lor cand isi ia 10 milioane de film,reclama negativa e aproape la fel de buna ca si cea pozitiva.Iar apropo de Old Dogs pot sa zic ca ma satisfacut pe deplin(n-am mai ris in hohote aprox. 10-15 min.la faza de la golf+comemorarea de la filmul Un socru de cosmar)
mYu pe 7 martie 2010 20:19
Sa va dau suss baa !!!
ghqcairo pe 7 martie 2010 20:56
pimp du-te si te impusca.esti paralel cu filmele.habar nu ai sa recunosti un film bun.uin locul tau nici nu as mai iesi macar din casa poate te recunoaste careva si te faci de ras
cavallioty pe 7 martie 2010 20:58
voi nu incelegeti ceva,aici nu intereseaza pe nimeni ce incasari a avut filmul,iar la actori se refera la prestatie din filmul/filmele de anul asta nu la toata cariera,desi imi pare rau,sandra a facut greseala sa spuna ca se va duce la aceste premii si ca va urca pe scena sa il accepte daca va castiga,asta a fost un factor destul de mare in decizia celor care acorda aceste "premii"
nu stiu de ce nu recunoasteti ca Transformers a fost un film doar pentru efecte si incasari,poate nu a fost cel mai prost film sau Michael Bay cel mai prost regizor dar asta e
si cuma spus cineva,si publicitatea negativa tot e publicitate,si in plus Sandra Bulock a fost declarata regina box office anul asta de propietarii de cinematografe

marylin01 pe 7 martie 2010 21:03
Am trait sa o vad si pe asta, o actrita ca Sandra Bullock sa ia Zmeura de aur??? Clar trebuia sa ia Miley Cyrus. Oricum mi-a placut felul in care Sandra si-a ridicat „premiul” sper sa ia Oscarul in seara asta ca sa inchida gura la toti frustratii care au nominalizat-o la Zmeura.
cineva pe 7 martie 2010 21:43
nu pot sa cred ca nu a luat twilght niciun premiu..:)) dintre toti nominalizatii eu lor le-as fi dat premiile cu cea mai mare placere...:)) doamne cat de prost poate sa joace.....nu mi se pare ca billy ray cyrus joaca mai prost ca idiotu si drogatu de robert pattinson =))))
Mihai pe 7 martie 2010 22:06
Porcaria de Avatar ar fi trebuit sa intre in lista asta.
173849 pe 7 martie 2010 22:11
Cei din Twilight si Transformers II ar fi meritat o groaza de "Zmeure"
BiGGeek pe 7 martie 2010 22:22
Ce tampenie, Sandra Bullock a jucat chiar bine in filmul ala, iar Transformers nu a fost nici un film exceptional, dar nici rau.
GBooya pe 8 martie 2010 07:14
Si cu Oscar si cu zmeura.
bogdi_07_yo pe 8 martie 2010 09:05
Sa fie "Transformers" cel mai prost film al anului , si Eddie Murphy cel mai prost actor al decadei ?! Mie nu prea imi vine sa cred.
adriano.b pe 8 martie 2010 10:04
ce idioti....ma mir cum de n-au pus si Titanicu in categoria asta...ca nici mult nu mai aveau...in fine....ce sa mai zic...
victor_neo75 pe 8 martie 2010 11:03
Sunt de acord cu Zmeura de Aur pt. Sandra Bullock in "All About Steve" (a jucat cel mai prost posibil din intreaga sa cariera, de la "Speed" din 1994 incoace) !

Cel mai prost film din 2009 trebuia sa fie "Old Dogs", "Transformers 2" a avut ceva coerenta in bataliile alea cu robotii !!

SimpaticSiAmabil pe 8 martie 2010 12:09
Astia cu zmeura de aur sunt niste idioti ! cum sa pui transformers la zmeura de aur! inseamna ca pui benzile desenate la smeura de aur! prabusiti! si sandra bullock a luat si oscaru si zmeura de aur? s-au facut de rahat cu zmeura lor cu tot! niste oameni cu zmeura la cap! Daca ar putea cineva sa inchida comunitatea asta de mosi comunisiti!
SimpaticSiAmabil pe 8 martie 2010 12:11
sa fim seriosi purin! Transformers mai prost ca G.I. JOE: The Rise of Cobra, Land of Lost ? GI I JOEEEEEE?????????? CEL MAI PROST FILM DIN TOT ANU SI MULTE ALTELE....
Flavet pe 8 martie 2010 13:56
nu stiu pe ce baza s-au dat oscarurile, dar eu nu am impresia ca Transformers 2 a fost un film asa slab pe cate zmeure a luat. e un film bestial, razi ca nebunul, cu exceptia finalului (mi se pare un pic prost facut). dar in rest no comment

ps. toata lumea lauda transformers. asta spune ceva despre cei care gandesc si cei care dau premii
:))

alex pe 8 martie 2010 15:28
sa va fie rusine cu oscarurile voastre....,ma dezgustati ,Transformers 2 a fost un film bun...Bai apucativa de alte meserii k sunteti depasiti..,rusine,sunteti vai de voi..Mai bine va apucati de pus capace la canale
C3dRy2K pe 8 martie 2010 19:46
o mare prostie... Transformers 2 a fost un film bun dupa parerea mea,Efecte, imnagine,sunet si multe altele exceptionale. Zmeura de Aur e o mare prostie ;)
s13 pe 8 martie 2010 19:50
:| Steve Martin nominalizat pentru cel mai prost actor ?! /:)
chucky pe 9 martie 2010 08:01
sandra bullock rullez!!!e tare gagica si joaca in filme beton:)
Bebiutza pe 23 martie 2010 21:21
nu stiu cine face premile astea da cred ca sunt din 1900....nu sunteti la zi la zi cu stirile...cum suparare sa dai la rob patin zmeura de aur cand el ii in toate topurile....=)).....
bogdan0125 pe 18 aprilie 2010 18:31
Transformers, cel mai prost film al anului si are o nominalizare la OSCAR? E adevarat, o nominalizare la o categorie nu foarte importanta ( Cel mai bun mixaj de ssunet), insa nu orice film se poate lauda cu o nominalizare la Oscar, mai ales cel mai prost film al anului.
Tim3a12 pe 11 iunie 2010 12:23
Americanilor le plac premieriile:pt prima data o actrita a luat si zmeura de aur si oscarul in aceasi an.:) Parerea mea :Miley merita pe deplin zmeura.:)
marius93 pe 12 iulie 2010 20:25
Transformers 2 merita sa castige Zmeura de Aur, deoarece e foarte slab fata de primul.
Teo99 pe 25 ianuarie 2011 20:29
dute ma ...astia is asa de prosti Twilight saga New Moon o fost super si Sandra Bulock ii o actrita buna
mihaif15 pe 9 martie 2012 17:14
transformers 2?????????????????????????ce?????????astia is batuti in cap?au baut prea mult inainte de decernare?michael bay nu e nici pe departe un regizor prost!!!filmu a fost super tare:efecte speciale,coloana sonora exceptionala,scenariu bine scris si actori f.buni!nu inteleg de ce transformers 2 a luat zmeura de aur!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells