Amintiri din Epoca de Aur - proiectat la Norwegian Film Festival

de Răzvan Boboc în 13 Aug 2009
Amintiri din Epoca de Aur - proiectat la Norwegian Film Festival

Filmul Amintiri din Epoca de Aur, produs şi scris de Cristian Mungiu, va fi proiectat la Norwegian Film Festival, la Haugesund, anunţă Variety. Evenimentul se va desfăşura în perioada 20 - 27 august.

Amintiri din Epoca de Aur este regizat de Cristian Mungiu, Hanno Hofer, Răzvan Mărculescu, Constantin Popescu şi Ioana Uricaru şi a fost prezentat anul acesta în secţiunea Un Certain Regard a Festivalului de Film de la Cannes.

În cadrul Norwegian Film Festival vor fi prezentate atât filme americane, cât şi producţii europene: Whatever Works al lui Woody Allen, Taking Woodstock de Ang Lee, Away We Go de Sam Mendes, Julie and Julia de Nora Ephron, Up de Pete Docter şi Bob Peterson, The Imaginarium of Doctor Parnassus al lui Terry Gilliam, The Young Victoria de Jean-Marc Vallee, Looking for Eric al lui Ken Loach, The White Ribbon de Michael Haneke, The Prophet de Jacques Audiard, Broken Embraces de Pedro Almodovar şi Coco Before Chanel de Anne Fontaine.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
FarkaS pe 13 august 2009 20:39
Chiar că este un subiect care poate fi exploatat din plin. Probabil că americanii ar fi întors această bucățică de trecut pe toate părțile și ar fi născocit toate scenariile posibile și imposibile.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells