Trailerul oficial The Sandman, lansat la San Diego Comic Con, este aici!

de Gloria Sauciuc în 27 Iul 2022
O combinație de mituri și fantezii întunecate

Netflix a lansat un nou trailer pentru The Sandman, duminică, 24 iulie, în timpul unui panel live în cadrul San Diego Comic Con, cum premiera mult-așteptatului serial se apropie cu pași repezi, fiind programată pe 5 august.

La Panel au participat actorii Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong, Boyd Holbrook, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Jenna Coleman, Vanesu Samunyai, Patton Oswalt, precum și creatorul/producătorul executiv Neil Gaiman și showrunnerul/producătorul executiv Allan Heinberg.

Cea mai recentă adaptare a lui The Sandman spune povestea unei ființe fără timp, antropomorfe, care domnește peste un ținut al viselor. Dar Sandman, alias Stăpânul Viselor – o ființă cosmică puternică ce poate controla visele - este capturat în mod neașteptat și ținut prizonier timp de peste un secol. În trailer vedem că reușește în final să se elibereze din anii de detenție. Absența sa declanșează o serie de evenimente care vor schimba atât lumea visării, cât și pe cea a treziei pentru totdeauna. Pentru a restabili ordinea, el trebuie să călătorească în diferite lumi și fire temporale pentru a repara greșelile făcute în lunga sa existență, a-și vizita prietenii și dușmanii și a întâlni pe parcurs noi entități cosmice și umane.

Deși timpul nu înseamnă mult pentru Sandman, lipsa lui din țara viselor - o realitate a tuturor viselor ființelor vii - vine cu efectele pe care numai cei atinși de magie precum Johanna Constantine (Jenna Coleman) le pot observa.

Noul trailer arată secvențe prin care, în lipsa lui Dream, Lumea Viselor a devenit un loc de coșmar în care personaje precum Corinthian (Boyd Holbrook) sunt liberi să își facă de cap cu mințile oamenilor. Ca în romanul lui Neil Gaiman, trailerul lui Sandman arată ce a devenit lumea viselor în lipsa lui Dream și cum aliații săi precum bibliotecara Lucienne (Vivienne Acheampong) și corbul Matthew (Patton Oswalt) își vor uni forțele să îndrepte lucrurile.

Bazat pe îndrăgita și premiata serie BD de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, The Sandman este o combinație de mituri și fantezii întunecate, cu personaje bine conturate, care urmăresc numeroasele aventuri ale Visului de-a lungul a 10 capitole epice. Adaptat de Gaiman, care este și producător executiv, serialul îi are ca realizatori pe Allan Heinberg și David S. Goyer.

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells