Robert de Niro şi Michelle Pfeiffer se îndrăgostesc de Anul Nou

de Cristina Grigore în 9 Nov 2010
Robert de Niro şi Michelle Pfeiffer se îndrăgostesc de Anul Nou

După Little Fockers, ce va apărea în decembrie anul acesta, şi Manuale D’Amore, Robert De Niro rămâne în zona comediilor romantice cu New Year’s Eve, în care ar putea juca alături de Michelle Pfeiffer, conform The Hollywood Reporter.

Pelicula va fi regizată de Garry Marshall, cel care a ocupat scaunul regizoral şi pentru Valentine’s Day, filmul lansat la începutul acestui an. Ca şi comedia de Ziua Îndrăgostiţilor, şi cea De Anul Nou este plină de nume cunoscute şi urmăreşte aceeaşi linie a scenariului, alcătuit din poveştile mai multor personaje ale căror destine se intersectează în preajma sărbătorilor în efortul de a redescoperi sentimentul dragostei.

Lea Michele din Glee şi Abigail Breslin s-au alăturat deja distribuţiei, Hilary Swank şi Ashton Kutcher urmând să încheie în curând negocierile pentru apariţia în film. De Niro ar primi rolul unui bărbat acru, aflat pe moarte într-un pat de spital, în timp ce Pfeiffer va interpreta o secretară al cărei şef îi respinge cererea de concediu, forţând-o să ia nişte decizii mai puţin ortodoxe pentru a-şi duce la îndeplinire hotărârile de Anul Nou. Swank ar primi partitura unui producător al spectacolului de  Anul Nou din Times Square, în timp ce Kutcker va juca un bărbat care urăşte această sărbătoare.

Scenariul filmului va fi scris de Katherine Fugate, autoare şi a poveştilor din Valentine’s Day. Filmările la noua producţie vor începe în decembrie, având data de lansare stabilită pentru aceeaşi lună a anului viitor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sabinalin pe 9 noiembrie 2010 15:29
Sa speram ca va iesi un film cat mai aproape de valoarea celor doi mari actori.
alex_il_fenomeno pe 10 noiembrie 2010 09:48
o poveste interesanta , actori de prima mana , cred ca acestea sunt ingredientele unui film de succes !
farfui33 pe 30 noiembrie 2010 05:30
ii sta bine la Robert de Niro in comedii.Ce inseamna sa fii actor complex

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells