Primul trailer pentru Rebel Moon este aici! Zack Snyder se întrece pe sine!

de Gloria Sauciuc în 23 Aug 2023
Odată cu lansarea primului trailer aflăm și datele premierei celor două părți ale filmului

Primul trailer pentru proiectul SF de suflet al lui Zack Snyder, Rebel Moon, a fost dat publicității: aflăm informații despre trecutul misterios al lui Kora (Sofia Boutella), ne facem o idee asupra motivelor pentru care ea este aleasă pentru a forma echipa de luptători contra Imperiului condus de tiranicul Balisarius, îi vedem și pe combatanții pe care femeia îi adună (Djimon Hounsou este General Titus, Charlie Hunnam este pilotul mercenar Kai, Michiel Huisman este fermierul Gunnar, un bun prieten al Korei, Staz Nair este Tarak - care are superputerea de a se conecta cu animalele pe care le implică în luptă, Ray Fisher - luptătorul Darrian Bloodaxeiar, iar Doona Bae este Nemesis, un cyborg spadasin), dar mai ales ne facem o părere asupra amplorii acțiunii și mizei poveștii. Coregrafia scenelor de luptă, scenografia, creaturile (Harmada, femeia-paianjen jucată de Jena Malone, care va fi de asemenea recrutată de Kora, conform tvovermind.com) ne impresionează.

Regizorul filmelor 300, Man of Steel și Army of the Dead aduce pe platforma de streaming Netflix filmul în două părți Rebel Moon, aflat în lucru de decenii. Odată cu lansarea primului trailer aflăm și datele premierei celor două părți. Partea 1: Copilul focului se lansează pe 22 decembrie, iar partea a doua - „Cea care lasă cicatrici” are premiera pe 19 aprilie 2024.

„Acesta sunt eu crescând ca fan al lui Akira Kurosawa, al Războiului Stelelor”, relata Zack Snyder într-o declarație pentru The Hollywood Reporter. „Este dragostea mea pentru SF și o imensă aventură. Speranța mea este ca acesta să devină un întreg univers care poate fi construit... Mi-am petrecut ultimii doi sau trei ani construind acest univers. Fiecare colțișor trebuia construit. Am făcut proiecte, am desenat în continuu și am construit pe terenul acesta fertil pentru a realiza complet această lume”.

 

Când o colonie pașnică de la marginea galaxiei se trezește amenințată de armatele tiranicului regent Balisarius, ei trimit o tânără cu un trecut misterios, numită Kora, să caute războinici de pe planetele vecine pentru a-i ajuta să ia atitudine. Kora (Sofia Boutella) este o străină misterioasă care trăiește printre săteni, dar devine speranța lor pentru supraviețuire. Însarcinată să găsească luptători antrenați care să i se alăture pentru a lupta împotriva Lumii Mame, Kora adună o mică gașcă de războinici - străini, insurgenți, țărani și orfani de război din diferite lumi, care caută mântuire și răzbunare. Pe măsură ce umbra unui întreg tărâm se îndreaptă asupra acestei luni fără noroc, se poartă o luptă pentru soarta unei galaxii și, în acest proces, se formează o nouă armată de eroi.

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells