Premierele săptămânii 16-22 august 2019

de Ştefan Dobroiu în 16 Aug 2019
Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

După două săptămâni cu doar una sau două premiere, revenim la un ritm normal la jumătatea lunii august. Noul film al lui Quentin Tarantino domină programul cinematografelor, acesta fiind completat de o comedie ireverenţioasă şi o dramă emoţionantă. Iată mai jos recomandările noastre.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Dacă nu te vezi mergând la cinema în acest weekend, ai o alternativă: Netflix lansează chiar azi al doilea sezon din excelentul serial Mindhunter creat de apreciatul David Fincher. După ce am urmărit primul sezon într-o singură noapte (cronica noastră, aici), cam ştim cu ce o să ne umplem weekend-ul.

Once Upon a Time in Hollywood/A fost odată la... Hollywood
Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino. Chiar mai e nevoie să spunem ceva despre cel de-al nouălea film al lui Tarantino? Cum este mijlocul verii, distribuitorul Intercom Film nu a făcut o vizionare de presă şi cum filmul nu a avut proiecţii în avanpremieră îl vom recupera cel mai probabil în timpul weekend-ului. Cronicile au etichetat aproape unanim Once Upon a Time in Hollywood drept o primă operă de maturitate a teribilistului Tarantino, ceea ce ne-a făcut încă şi mai curioşi.

The Art of Racing in the Rain/Povestea incredibilă a lui Enzo
Există două genuri de nişă care îşi fac frecvent apariţia în programele cinematografelor din România. Unul ar fi filmul de dragoste cu adolescenţi, celălalt drama lacrimogenă în care diverse animale vorbitoare îşi învaţă stăpânii ce este cu adevărat important în viaţă. Evident, Povestea incredibilă a lui Enzo face parte din a doua categorie, iar actorul Milo Ventimiglia îşi recanalizează energiile din superhitul TV This Is Us pentru a ne arăta cum să facem faţă suişurilor şi coborâşurilor vieţii. Este de precizat că acest film de gen are toate şansele să polarizeze criticii şi publicul: pe site-ul rottentomatoes doar 44% dintre cronici sunt pozitive, în timp ce 96% dintre spectatori au apreciat filmul. Nu mai trebuie spus că este bine să ai şerveţele din belşug când intri în sala de cinema.

Good Boys/Băieți buni
Am văzut comedia produsă de Seth Rogen, iar rezultatul a fost una dintre cele mai categorice cronici pe care Cinemagia le-a scris anul acesta. Nu avem nimic împotriva comediilor ireverenţioase şi nici nu roşim când diverse jucării sexuale îşi fac apariţia pe ecran, dar combinaţia dintre aceste jucării şi copii de 12 ani are un supărător iz de exploatare. Filmul ne arată ce se întâmplă când trei puşti de clasa a şasea vor să descopere misterele săruturilor şi intră astfel în vizorul a două eleve de liceu cărora le fură drogurile. Poate că am fi primit comedia cu mai mult entuziasm dacă măcar o parte din glumele fără perdea ar fi funcţionat.

Cronica noastră, aici.

Weekend-ul acesta se mai lansează la cinema, în locaţiile Happy Cinema, documentarul Van Gogh & Japan, despre modul cum arta asiatică l-a influenţat pe celebrul Van Gogh.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

Once Upon a Time in Hollywood, The Art of Racing in the Rain, Good Boys, Mindhunter, Quentin Tarantino, leonardo dicaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al PAcino, David Fincher, Milo Ventimiglia, Seth Rogen, This Is Us, Van Gogh & Japan

Alte știri din cinema

Premiile Emmy 2019 - Game of Thrones și Fleabag sunt marii câștigători

Fleabag, o producție Amazon, a luat cele mai multe trofee la această ediție

Sylvester Stallone, despre un accident aproape mortal de la filmările primului Rambo

Rambo: Last Blood s-a lansat pe 20 septembrie și în cinematografele noastre

Sean Bean spune că s-a săturat să moară în filme

Împușcat, înecat, înjunghiat sau spânzurat în peste 20 dintre producțiile în care a jucat, actorul nu mai aceptă partituri în care viața personajelor sale este curmată

Disney pregătește un live action original plasat în era medievală

Pelicula se va numi Knights și va fi lansată în cinematografe, nu pe platforma Disney+

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells