Good Boys

(2019)

Băieți buni

Poster Good Boys Postere Good Boys

Sinopsis Good Boys

Mai mult
Good Boys

Cât de rău poate să-ți meargă într-o zi? Mințile creative care ne-au adus la cinema super-comediile Superbad, Pineapple Express și Sausage Party aruncă în joc o gașcă de puști de clasa a șasea, cu șanse maxime de a stârni hohote de râs ireverențios.

După ce a fost invitat la prima sa petrecere „de pupat”, Max, un puști de 12 ani (Jacob Tremblay, din Room), intră în panică pentru că nu știe să sărute. Dornic să învețe rapid, Max, ajutat de bunii lui tovarăși, Thor (Brady Noon, Boardwalk…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Caseta tehnică

Produs de

Good Universe

Distribuitorul international

Universal Pictures

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

SUA

Box office Good Boys

Weekend premieră (12.08.2019)
  • Loc 5
  • Spectatori 9.490
  • Încasări (RON) 190.456,77
Total
  • Spectatori 41.488
  • Încasări (RON) 748.351,20
  • Încasări (USD) 175.023,58

Părerea criticului

StefanDo pe 13 August 2019 13:19
După extraordinarul său rol din Room, de-abia aşteptam să-l vedem pe micul Jacob Tremblay într-un nou rol principal. Îl revedem, din păcate, în Good Boys/Băieţi buni, o nouă comedie produsă de Seth Rogen. Cu aceeaşi premisă şi cu aproximativ aceleaşi provocări ca cele din surprinzător de bine primitul Superbad (2007), Good Boys se consideră original doar pentru că micşorează vârsta protagoniştilor. Printre glume mai mult sau mai puţin proaste, scenariul strecoară şi un mesaj relevant, doar că rezultatul final este mai degrabă dezamăgitor din punctul de vedere al comediei şi de-a dreptul dubios din punct de vedere etic.

În centrul atenţiei sunt Max (Tremblay), Lucas (Keith L. Williams) şi Thor (Brady Noon), trei elevi de clasa a şasea dintr-o confortabilă suburbie. Când cel mai cool elev din clasă îl invită la petrecerea lui "de pupat",… citeşte

2 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cercetasii pe 17 August 2019 23:06
Noua chiar ne-a placut, este un film extrem de fidel pentru mintea, visele, vocabularul, obsesiile unor pusti de-a sasea, nimic exagerat. Daca poti sa treci peste vocabular si nu esti extremist pudibund si daca reusesti sa te cobori la virsta protagonistilor, te vei distra de comicul de situatii: trebuie sa fii de piatra ca sa nu schitezi un zimbet cind micutul se chinuie sa exerseze sarutul pe asa zisul manechn de antrenament pentru resuscitare (in realitateo gonflabila oachesa) si ramine cu ... un fir de par in gura ... atentie: +15 (cu alte cuvinte se vede in gasca, nu cu parintii de minuta!)
3 0
gaby_luk_2007 pe 08 August 2019 09:07
Din ce am citit e o tampenie filmul asta, din pacate nu se mai fac comedii ca altadata comedii destepte cu sens acuma daca nu vezi sex si vulgaritati intr-o comedie nu e comedie aia, din pacate la asta s-a ajuns.
2 4
Dragos.87 pe 10 mai 2020 22:43
Deci ai vazut filmul sau nu..? Posteaza te rog recenzia la film dupa ce l-ai vazut,nu-mi zi parerile tale aiurite cam ce crezi..
contas pe 25 ianuarie 2021 16:47
Gaby_luk_2007, daca nu ai vazut filmul de ce comentezi? Sau nu ai minte pentru asta?
mihai_papuzu pe 14 August 2019 21:40
Slab și deranjant. Cum spunea si criticul de aici , filmul e exagerat si deranjant prin ceea ce sunt puși copiii să facă și să spună . Puține momente comice, vrea să transmită un mesaj ok, dar nu prea reușește. Nota 5.5!
1 1
sup pe 01 Martie 2021 18:45
despre tramblay si despre film
Hai sa fim seriosi toata lumea il lauda in continuu pe jacob pentru cat de bine joaca el si ca va ajunge mare actor. Imi spun doar parerea, nu vreau sa ofensez pe nimeni, jacob este un actoras folosit pentru teme de filme super catchy, cum se prezinta in acest film, tema de sex si despre adolescenta.

Jacob este mai nou folosit pentru filme de genu. Filmul acesta este sincer unul prost, joc actoricesc prost, tema trasa de par. Nu poti sa pui copii de 13-14 ani sa joace intr-un film cu o astemea tema, adica pe bune, sa dam cartile pe fata.

Si despre faptul ca spuneti ca jacob tremblay este un mare actor, nu cred ca l-ati vazut pe DiCaprio cum juca la varsta lui...Sau pe DeNiro, sau pe Tobby Maguire...Jacob este un actor prost si de duzina care este folosit de niste producatori pentru a face filme mizerabile de genu, deoarece ei stiu ca acest copil + acea tema va… citeşte

0 0
Dragos.87 pe 11 Mai 2020 00:21
Mi-a plăcut foarte mult prestatia micuților dar păcat că producătorii nu au mai venit cu idei pe fondul scenariului..Merită o vizionare..!
0 0
andystarx pe 15 Aprilie 2020 17:05
Nota 7/10
Un film care ma amuzat pe alocuri,putin tras de par in unele momente,l am urmarit in special pentru Jacob,care in opinia mea o sa ajunga un actor urias!
0 0
Cristian.R pe 05 Septembrie 2019 13:56
Merita banii din plin
Super film , chiar mi-a placut , o comedie pe cinste
0 0
user-5d6fe4ce73f95 pe 04 Septembrie 2019 19:32
Bine ca nu m-am luat dupa comentariile acestui film ! SUPER FILMUL!MERITA VAZUT !
NU CONTINE SCENE DE SEX..NIMIC OBSCEN ....RECOMAND CELOR CE AU SIMTUL UMORULUI .... Tocmai asta e farmecul....ca pustii sunt inocenti si nu stiu exact ce sunt acele prostioare .
Daca vreti sa mergeți cu copii nu e o idee buna mai ales daca sunteti pudici ????desi nu e nimic anormal sau ceva ce nu ar stii un preadolescent /adolescent din zilele noastre....Oricum demult nu am mai ras atat de bine .... nota 10 !!

0 0
manusof pe 24 August 2019 20:38
Film pentru copii si cu copii nerecomandat sub 15 ani!?
Tema filmului e specifica preadolescentilor si chiar pentru ei mi se pare ok - cu prieteniile din copilarie care se rup la aceasta varsta si gasirea drumului propriu. Insa introducerea unor elemente precum jucariile sexuale nu-si are deloc rostul, dupa parerea mea. Un preadolescent normal oricum nu intelege ce e cu ele si, prin urmare, nu reprezinta un aspect comic pentru el. Comicul ar fi numai pentru adulti, dar adultii nu merg la filme cu si despre pusti de 12 ani (decat insotiti de propriii copii). Deci.... daca vrei comicul cu orice pret, risti sa cazi in ridicol. Cat despre prezenta drogurilor in film (si acelea „sexuale”), orice copil a auzit de droguri, fie numai si de la emisiunile de stiri. Prin urmare, nu se justifica absolut deloc limita de 15 ani. E o pudibonderie absurda, pentru un film mediocru, ce-si scoate comicul in special din alaturarea unor elemente ce nu-si au… citeşte
0 0

Spune-ţi părerea despre Good Boys

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu Good Boys
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells