Păreri Good Boys

(2019)

Băieți buni

Ordonează după
gaby_luk_2007 pe 08 August 2019 09:07
Din ce am citit e o tampenie filmul asta, din pacate nu se mai fac comedii ca altadata comedii destepte cu sens acuma daca nu vezi sex si vulgaritati intr-o comedie nu e comedie aia, din pacate la asta s-a ajuns.
2 1
cercetasii pe 17 August 2019 23:06
Noua chiar ne-a placut, este un film extrem de fidel pentru mintea, visele, vocabularul, obsesiile unor pusti de-a sasea, nimic exagerat. Daca poti sa treci peste vocabular si nu esti extremist pudibund si daca reusesti sa te cobori la virsta protagonistilor, te vei distra de comicul de situatii: trebuie sa fii de piatra ca sa nu schitezi un zimbet cind micutul se chinuie sa exerseze sarutul pe asa zisul manechn de antrenament pentru resuscitare (in realitateo gonflabila oachesa) si ramine cu ... un fir de par in gura ... atentie: +15 (cu alte cuvinte se vede in gasca, nu cu parintii de minuta!)
1 0
mihai_papuzu pe 14 August 2019 21:40
Slab și deranjant. Cum spunea si criticul de aici , filmul e exagerat si deranjant prin ceea ce sunt puși copiii să facă și să spună . Puține momente comice, vrea să transmită un mesaj ok, dar nu prea reușește. Nota 5.5!
1 0

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells