Nicolas Cage nu va participa la premiera Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

de Răzvan Boboc în 4 Nov 2009
Nicolas Cage nu va participa la premiera Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

Actorul Nicolas Cage şi-a anulat participarea la premiera celui mai recent film al său, Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans, de la New York, fiind în doliu după moartea tatălui său, scrie Femalefirst.co.uk.

August Floyd Coppola avea 75 de ani şi era fratele cineastului Francis Ford Coppola. Moartea a fost provocată de un atac de cord. August a fost profesor de literatură şi a condus Universitatea de Stat din San Francisco, California.

Cage ar fi trebuit să păşească pe covorul roşu, alături de Val Kilmer şi Eva Mendes, la evenimentul din 8 noiembrie. Purtătorul de cuvânt al actorului nu a comentat deocamdată în niciun fel informaţiile apărute în presă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
adriano.b pe 4 noiembrie 2009 13:33
Condoleante......este o pierdere importanta a actorului N.Cage.Este un actor mare din industria filmului dar asta e viata....n-i ia pe cei apropiati de langa noi si pana la urma...ne ia si pe noi si pe noi.
angela_lihet pe 4 noiembrie 2009 20:37
ne nastem datori cu o moarte . condoleante nicolas
alexa pe 5 noiembrie 2009 17:30
imi pare rau pt actorul n cage. condoleante
Alma pe 9 noiembrie 2009 00:03
Imi pare rau pt el cat si pt noi, cred ca se va schimba. Tinea foarte mult la tatal sau si a dorit ca prin ceea ce face sa-l impresioneze. Condoleante

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells