Din 22 iunie, de luni până joi, la ProTV, Dexter revine în cel de-al doilea sezon

22 Iun 2009
Din 22 iunie, de luni până joi, la ProTV, Dexter revine în cel de-al doilea sezon

Dexter, cel mai iubit criminal în serie, revine la Pro Tv din 22 iunie, de la 23:45, în cel de-al doilea sezon al controversatului serial cu acelaşi nume. La începutul celui de-al doilea sezon, Dexter Morgan (Michael C. Hall) se confruntă cu probleme serioase deoarece ies la iveală tot mai multe dovezi ale activităţii sale de după serviciu, iar astfel trecutul său extrem de întunecat este tot mai aproape de a fi dezvăluit. Toate cadavrele de care el s-a descotorosit aruncându-le în ocean sunt descoperite, iar poliţiştii sunt tot mai aproape de a afla cine este criminalul. Este de la sine înţeles că Dexter se confruntă cu o presiune nemaitrăită până acum, la care se adaugă şi faptul că trebuie să lucreze la prinderea "Măcelarului din port", nimeni altul decât el însuşi.

În noul sezon al serialului difuzat de Pro Tv din 22 iunie, noi nu sunt numai frământările lui Dexter, ci şi unele personaje. Telespectatorii o vor revedea pe Jaime Murray, care dă viaţă diabolicei Lila, cea care devine mai târziu iubita lui Dexter. De asemenea, Keith Carradine joacă rolul agentului special FBI Frank Lundy, iar JoBeth Williams interpretează rolul lui Gail, mama Ritei.

Se pare că Michael C. Hall este atât de convingător în rolul justiţiarului nemilos pe care-l interpretează, încât unii oameni se tem de el atunci când îl întâlnesc pe stradă. Aşa cum însuşi actorul mărturiseşte, nici el nu-şi explică foarte clar reacţia lor: "Mă întreb de ce unii oameni se tem de mine. Sincer, chiar mă întreb de ce, adică au vreun motiv să se comporte aşa? În general, lumea îşi exprimă entuziasmul faţă de serial şi faţă de personajul Dexter şi vor să fie siguri că vor mai urma şi alte episoade. Asta este foarte încurajator. Însă ceea ce am remarcat la ei, este faptul că se simt mereu vinovaţi că se identifică şi că le place acest personaj. E mare lucru, şi tocmai asta cred că şi doreşte serialul să obţină din partea telespectatorilor săi."
De asemenea, Michael nu se sfieşte să recunoască faptul că pe măsură ce acţiunea serialului înaintează, el manifestă din ce în ce mai multă afecţiune faţă de Dexter. "Cred că asta face parte din meseria mea, trebuie să interpretez  un personaj cu inima deschisă faţă de el, chiar dacă el pare lipsit de suflet. Pe măsură ce aflu lucrurile pe care el însuşi le descoperă despre sine, am pentru el din ce în ce mai multă afecţiune şi mai mult respect".

Serialul Dexter a câştigat nu mai puţin de două premii Emmy din cele opt la care a fost nominalizat. Pe lângă acestea, anul trecut, celebra revistă de profil Empire a clasat producţia pe locul 30 în topul celor mai bune 50 de show-uri din toate timpurile, iar în 2006 a urcat pe locul al treilea în topul producţiilor care s-au bucurat de cele mai multe recenzii pozitive. Până şi temutul critic Brian Lowry, cel care semnase una dintre cele două recenzii negative pe care le-a primit serialul, şi-a schimbat radical opinia la sfârşitul primului sezon al producţiei.  
Din 22 iunie, justiţiarul fără limite, cel mai iubit criminal în serie, Dexter, revine la Pro Tv în cel de-al doilea sezon.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rushy pe 22 iunie 2009 23:45
ah cat imi place serialul acesta
marynela pe 23 iunie 2009 00:09
Si mie imi place desi nu l-am urmarit de la bun inceput

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells