Data de lansare a trailerului Avatar: The Way of Water a fost confirmată de Disney

de Cinemagia în 3 Mai 2022
Pentru a trezi interesul publicului, studioul va relansa Avatar pe 23 septembrie

James Cameron va aduce fanii înapoi la seria Avatar în curând. Disney a confirmat în cadrul evenimentul Cinema Con 2022 organizat la Las Vegas continuarea seriei Avatar și a prezentat vizitatorilor și primul teaser al filmului Avatar: The Way of Water.

Echipa filmului va lansa și primul trailer exclusiv în cinematografe, fanii având posibilitatea să descopere primele imagini din Avatar: The Way of Water înainte de vizionarea blockbuster-ului Doctor Strange în Multiversul Nebuniei, care poate fi vizionat pe marile ecrane, in avanpremiera, din data de 5 mai 2022.

Până acum, fanii știu puține despre continuarea seriei Avatar, dar se așteaptă ca acest prim trailer să clarifice orice confuzie. Regizorul Cameron și echipa sa au confirmat că filmul va avea loc la câțiva ani după primul și vor petrece timp explorând oceanele Pandorei.

Filmul Avatar: The Way of Water va fi lansat în data de 16 decembrie 2022.

Acțiunea se petrece la mai bine de un deceniu după evenimentele din primul film, Avatar: The Way of Water și spune povestea familiei Sully (Jake, Neytiri și copiii lor), necazurile care îi urmăresc, sacrificiile pe care le fac pentru a fi în siguranță, obstacolele pe care le întâmpină pentru a rămâne în viață și tragediile pe care le îndură. Regizat de James Cameron și produs de Cameron și Jon Landau, filmul îi are în distribuție pe Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi și Kate Winslet. Pentru a trezi interesul publicului, studioul va relansa Avatar în cinematografe pe 23 septembrie.

Exploreaza subiecte similare:

James Cameron, Avatar: The Way of Water, Avatar, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Jon Landau, Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, Kate Winslet

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells