Chris Evans, deloc încântat de orele de antrenament necesare pentru Captain America 2

de Cristina Grigore în 17 Sep 2012
Chris Evans, deloc încântat de orele de antrenament necesare pentru Captain America 2

Ne-a uimit cu forma fizică şi pachetele de muşchi în prima partea a lui The Avengers – e greu de trecut cu vederea secvenţa în care renunţă la cămaşă pentru a fi supus experimentului ce avea să îl transforme în supererou – şi o va face din nou, în sequel-ul blockbusterului, Captain America: The Winter Soldier.

La conferinţa de presă susţinută în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Toronto (TIFF) cu ocazia lansării ultimului său film, The Iceman, Chris Evans a vorbit şi despre pregătirea fizică pe care trebuie să o urmeze pentru continuarea lui Captain America.

Actorul a spus că are de gând să tărăgăneze antrenamentele într-atât, încât să nu depună vreun efort semnificativ până în luna ianuarie a anului viitor, când este absolut necesar să înceapă şedinţele de antrenament pentru noile aventuri ale Căpitanului, programate pentru filmări în luna martie.

„Voi avea nevoie de cel puţin două luni de antrenament. Nu mă gândesc cu prea mare plăcere la lucrul asta”, a mărturisit el.

„Îmi place să merg la sală, însă sesiunile  care mă aşteaptă nu sunt simple antrenamente. Le detest. E vorba de două ore pe zi şi e brutal. Nu fac prea mult cardio pentru că nu încerc să slăbesc, ci să câştig în greutate. E vorba de multe kilograme. Imaginează-ţi că începi antrenamentul şi la un moment dat îţi zici ‘De câtă vreme sunt aici? Doar de 35 de minute? Mai am încă o oră de stat’. Apoi părăseşti sala aproape incapabil să te mai mişti. Şi ştii că trebuie să revii în ziua următoare”, a mai explicat Evans.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
0ctavian pe 17 septembrie 2012 10:56
2 ore pe zi...timp de 3 luni...si se vaita. Mai e si platit in sume de 6 zerouri pt asta.
ofof...
mai mai...

miaa pe 17 septembrie 2012 11:35
La cati bani isi ia ar trebuii sa stea si in cap :)).
Bayard pe 17 septembrie 2012 12:19
Pai o sa stea in cap, o sa manance ce il obliga aia.... nu a zis ca nu o s-o faca, doar ca nu-i face placere :)
Chelbos pe 17 septembrie 2012 13:57
sa ma cheme pe mine si ma intrenez oricat. ma antrenez sa arat bine si iau si bani pentru asta. ce viata as duce...
alex_il_fenomeno pe 27 septembrie 2012 12:25
arta cere sacrificiu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells