Cele mai așteptate titluri Netflix, anunțate în cadrul evenimentului Tudum

de Cinemagia în 27 Iun 2023
Extraction 3, Squid Game: The Challenge, The Witcher, Rebel Moon, Fubar 2, Lupin, 3 Body Problem, Heart of Stone - printre titlurile prezentate în cadrul evenimentului

Noutăți despre cele mai așteptate titluri ale platformei de streaming Netflix au fost dezvăluite duminică, 18 iunie, în cadrul evenimentului „Tudum” - dedicat fanilor de pe tot Globul, ce a avut loc în São Paulo. Apropiat - prin atmosferă, amploare și, probabil, număr de participanți (live și online) - unor ediții Super Bowl, turnee Wimbledon, ori altor cupe sau campionate populare, Tudum a adus pe scena giantică din capitala Braziliei vedetele filmelor și serialelor Netflix, plus informații noi despre aceste producții populare.

Gazdele evenimentului au fost Chase Stokes (Outer Banks), Maitreyi Ramakrishnan (Never Have I Ever) și Maisa (Back to 15), care s-au alăturat miilor de fani prezenți fizic în Parcul Ibirapuera și altor multor fani de pe You Tube/Netflix, pe măsură ce evenimentul a dezvăluit clipuri, imagini, detalii mult-așteptate, toate difuzate în avanpremieră globală.

Chris Hemsworth a anunțat Extraction 3, un nou capitol din palpitanta sa călătorie ca mercenar cu veleități de justițiar.

Cât privește Squid Game, jocul revine la realitate cu un nou capitol, The Challenge. Iată, acum, prima perspectivă asupra concursului care revine la viață. Actorii Lee Jung-Jae, Lee Byung-Hun, Wi Ha-jun și Gong Yoo vor reveni, cu toții, pentru noul sezon. În plus: patru noi actori se vor alătura distribuției.

Penn Badgley a prezentat un prim teaser despre lucrurile la care fanii trebuie să se aștepte în cel de-al cincilea și ultimul sezon al serialului You.

Cât privește serialul Elite, sezonul 7 va fi o călătorie plină de aventuri pentru cei care învață în Las Encinas, iar cantautoarea Anitta va veni cu ei!

Bridgerton: Iată o imagine cu Penelope și Colin din sezonul 3 al romanticului serial de epocă. Mai multe imagini din noul sezon, lansate la Tudum, la pagina serialului.

Emily in Paris: Lily Collins a anunțat că Sezonul 4 îi va duce pe fani – și pe Emily – la Roma.

Berlin: Planul lui este să fure 44 de milioane de dolari într-o singură după-amiază. Urmăriți primul teaser de la noul serial din lumea La Casa de Papel.

Love is Blind: Pregătiți-vă pentru o nouă poveste de dragoste cu clipul în avanpremieră la sezonul 5.

Too Hot to Handle 2: După succesul jocului Too Hot to Handle: Love is a Game, pregătiți-vă să reveniți în paradis pentru continuarea jocului pe telefon, cu preferata fanilor Chloe Veitch.

Cobra Kai: În garda! Distribuția se pregătește pentru cel de-al șaselea și ultimul sezon. Iată cum!

Back to 15: Ce urmează pentru Anita după atâtea călătorii în timp? Urmăriți aici trailerul pentru Sezonul 2.

The Archies: I-ați văzut în benzile desenate, în cărți și în Riverdale – dar, de data asta, ei vor călători în India anilor 1960 – iată aici primele imagini.

Heartstopper: Iată scena din deschiderea Sezonului 2! Plus, o primă privire la titlurile tuturor episoadelor.

All the Light We Cannot See: faceți cunoștință cu Marie-Laure și Werner în această privire în exclusivitate asupra adaptării semnate de Shawn Levy a unui bestseller despre doi adolescenți, pe fundalul celui de-Al Doilea Război Mondial, a căror legătură secretă va deveni o salvare în vremurile cele mai grele.

Lupin: Lupin este din nou în pericol. Urmăriți în exclusivitate un videoclip din Partea 3.

3 Body Problem: un nou thriller mystery cum nu ați mai văzut, promit realizatorii. De la creatorii Urzelii Tronurilor David Benioff și D.B. Weiss, și Alexander Woo, iată primele materiale filmate de la noul serial dramatic inspirat de o renumită trilogie ce ilustrează povestea evenimentelor ce se petrec atunci când omenirea descoperă că nu este singură în univers.

D.P. și Sweet Home: Iată primele imagini din noile sezoane ale celor două drame coreene de succes, plus cele mai noi filme și seriale din Coreea de Sud.

The Witcher: Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan și Joey Batey debutează într-un nou clip pentru Sezonul 3.

Through My Window: Povestea de dragoste a lui Ares și Raquel va continua în Through My Window: Looking at You, un al treilea film ce iese în 2024!

The Queen's Gambit Chess: Șah mat cu acest ultim trailer pentru noul joc video inspirat din film.

Outer Banks: O nouă față. Un nou sezon. Aceeași familie Pogue. Chase Stokes a oferit o perspectivă live asupra distribuției revenită în acțiune și care se pregătește pentru Sezonul 4.

Avatar: The Last Airbender: Iată costumele și un nou teaser pentru adaptarea live-action a hitului de animație!

Rebel Moon: Zack Snyder a dat publicității imagini din spatele scenei pentru noul său film; se anunță epic, după proporțiile pantagruelice ale platoului său de filmare.

One Piece: Gata cu așteptarea! Iată prima perspectivă asupra adaptării live-action a celei mai bine vândute manga a tuturor timpurilor.

Fubar revine! Arnold Schwarzenegger a anunțat la Tudum că serialul revine cu Sezonul 2.

Stranger Things: O prietenie între doi actori de filme de acțiune care ține de mai bine de 30 de ani s-a concretizat pe scena Tudum cu Arnold Schwarzenneger aducând-o pe colega de platou din Terminator 2: Judgement Day Linda Hamilton, care a anunțat că va juca în Strager Things 5.

Heart of Stone: Gal Gadot, Jamie Dornan și Alia Bhatt au dat pe spate pe fani cu debutul în exclusivitate al trailerului pentru noul lor film de acțiune.

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 29 iunie 2023 09:46
De astea sunt interesat: The Witcher, Rebel Moon, 3 Body Problem, Heart of Stone, All the light we cannot see, One Piece, Avatar: The Last Airbender, Cobra Kai.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells