Box Office: Alice in Wonderland rămâne pe locul întâi în Statele Unite

de Răzvan Boboc în 22 Mar 2010
Box Office: Alice in Wonderland rămâne pe locul întâi în Statele Unite

Filmul 3D Alice in Wonderland, regizat de Tim Burton, se află, pentru a treia săptămână consecutiv, pe primul loc în box office-ul american, anunţă Box Office Mojo. Conform primelor estimări, pelicula a avut în ultimele trei zile încasări de 34,5 milioane de dolari. La nivel mondial, a depăşit jumătate de miliard de dolari: 565,8 milioane de dolari.

Comedia Diary of a Wimpy Kid, regizată de Thor Freudenthal, se află pe locul al doilea, cu 21,8 milioane de dolari. Prezintă povestea lui Greg Heffley (Zachary Gordon), un puşti ai cărui ani de gimnaziu se dovedesc a fi presăraţi cu aventuri nemaipomenite.

The Bounty Hunter, cu Gerard Butler şi Jennifer Aniston în rolurile principale, este pe locul al treilea. Milo Boyd (Butler), un agent de recuperare fără noroc, primeşte în sfârşit misiunea vieţii lui: i se cere să pună mâna pe fosta lui nevastă, reportera Nicole Hurley (Aniston), care încerca să scape de închisoare. Lungmetrajul a avut încasări de 21 de milioane de dolari.

Locul patru este ocupat de filmul SF Repo Men, cu Jude Law şi Forest Whitaker, care a strâns 6,1 milioane de dolari.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
llll pe 22 martie 2010 11:22
ma acum sa fim onesti...filmul e o experienta noua. nu s-a mai facut ceva original cam de mult. intr-adevar nu e o capodopera dar totusi e ceva. cred ca tim burton a simtit cel mai bine ce a vrut lewis caroll sa spuna. mie mi s-a parut un film super cu o realizare 3d mai ceva ca avatar. hai datii drumul la contraziceri...3,2,1, START!!!
robert pe 22 martie 2010 13:41
nu ai absolut deloc dreptate!
cum poti sa afirmi ca 3d-ul a fost mai marfa ca la Avatar...si sincer eu nici macar nu sunt vreun disperat dupa Avatar.
In Alice, mai bine de jumate din film nici macar nu a fost 3d....cu adevarat efectul fiind vizibil in cateva scene din taramul fermecat....

someone pe 22 martie 2010 22:01
de parca in avatar tot filmul a fost 3D ... in niciun caz .... Avatar tocmai ca nu a fost facut pentru 3D deci a avut si mai putine scene de acest gen....!!!!!!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells