15 noi imagini din SF-ul Rebel Moon, date publicității

de Gloria Sauciuc în 7 Iun 2023
Sofia Boutella are șanse să dea startul unei noi serii SF de succes, ca protagonistă a filmului Rebel Moon, cu premiera pe 22 decembrie, pe Netflix

O galerie consistentă de imagini din noul SF Rebel Moon, semnat de Zack Snyder, au fost date publicității de către platforma de streaming Netflix, miercuri dimineață.

Rebel Moon este primul proiect de anvergură anunțat în cadrul unui contract pe doi ani între Netflix și compania de producție a lui Zack Snyder, The Stone Quarry Productions. „Mulțumesc tuturor celor care au filmat Rebel Moon”, declara Snyder. „Mă simt onorat de simțul vostru artistic, de dedicarea, de munca grea și de prietenia voastră. Fără voi, pur și simplu nu ar fi existat acest serial. Deci, din nou, mulțumesc! Cu aceste cuvinte închei filmările!”

Când o colonie pașnică de la marginea galaxiei se trezește amenințată de armatele tiranicului regent Balisarius, ei trimit o tânără cu un trecut misterios, numită Kora, să caute războinici de pe planetele vecine pentru a-i ajuta să ia atitudine. Kora (Sofia Boutella) este o străină misterioasă care trăiește printre săteni, dar devine speranța lor pentru supraviețuire. Însarcinată să găsească luptători antrenați care să i se alăture pentru a lupta împotriva Lumii Mame, Kora adună o mică gașcă de războinici - străini, insurgenți, țărani și orfani de război din diferite lumi, care caută mântuire și răzbunare. Pe măsură ce umbra unui întreg tărâm se îndreaptă asupra acestei luni fără noroc, se poartă o luptă pentru soarta unei galaxii și, în acest proces, se formează o nouă armată de eroi.

„Acesta sunt eu crescând ca fan al lui Akira Kurosawa, al Războiului Stelelor”, relata Zack Snyder într-o declarație pentru The Hollywood Reporter. „Este dragostea mea pentru SF și o imensă aventură. Speranța mea este ca acesta să devină un întreg univers care poate fi construit... Mi-am petrecut ultimii doi sau trei ani construind acest univers. Fiecare colțișor trebuia construit. Am făcut proiecte, am desenat în continuu și am construit pe terenul acesta fertil pentru a realiza complet această lume.”

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells