We Need to Talk About Kevin

(2011)

Trebuie să vorbim despre Kevin

Poster We Need to Talk About Kevin Postere We Need to Talk About Kevin

Sinopsis We Need to Talk About Kevin

Mai mult
We Need to Talk About Kevin trl2

Eva, personajul Tildei Swinton, a renunțat la carieră și și-a agățat ambițiile în cui pentru a-l naște pe Kevin, dar chiar de când băiatul e bebeluș, relația mamă-fiu e una dificilă. În unele zile, când micuțul Kevin nu mai înceta dintr-un plâns oribil, Eva se gândea disperată că a renunțat pentru acest copil insuportabil la jobul ei minunat de a scrie ghiduri turistice. Tatăl, Franklin, un tip nu foarte dezghețat, își idealizează fiul, iar acesta îl manipulează cu…

citeşte
Au contribuit la sinopsis-ul filmului: Al3xX09, robbiex2
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.5
O nominalizare Globul de Aur, o nominalizare Cannes, un premiu Academia Europeana de Film
Vezi toate premiile
John C. Reilly John C. Reilly Franklin Tilda Swinton Tilda Swinton Eva Khatchadourian Ezra Miller Ezra Miller Kevin, adolescent
Siobhan Fallon Siobhan Fallon Wanda Polly Adams Polly Adams Mary Woolford Paul Diomede Paul Diomede Al
Erin Darke Erin Darke Rose Lauren Fox Lauren Fox dr. Goldblatt Rock Duer Rock Duer Kevin, copilaş
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Independent

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Artificial Eye

Distribuit in Romania de

Transilvania Film

Box office We Need to Talk About Kevin

Weekend premieră (19.03.2012)
  • Loc 17
  • Spectatori 1.010
  • Încasări (RON) 8.972,30
Total
  • Spectatori 3.192
  • Încasări (RON) 29.486,53
  • Încasări (USD) 8.891,75

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin742000 pe 08 Februarie 2012 08:10
Un film alcatuit numai din flash-backuri destul de greu de urmarit , nu credeam ca in epoca comerciala e azi se mai fac si astfel de filme.,dar e foarte bine ca se fac.
10 10
_voda_ pe 25 Martie 2012 21:45
Un film claustrofobic, apăsător, o îmbinare ideală între thriller şi dramă. Coloana sonoră, alături de o mulţime de cadre foarte inspirate îl apropie de nota 10 .
8 0
Adi_Faun pe 17 Martie 2012 22:29
yeap
Un film bun. iti lasa un sentiment de frustrare si furie la sfarsit ...
8 2
kenya pe 06 Mai 2012 13:57
Sa vorbim despre Kevin,dar cand????Tot filmul este un teatru al absurdului.O mama care nu-si asteapta,nu-si ingrijeste si nu-si iubeste fiul asa cum ar trebui.Un copil special,singur,ranit,dezorientat si dezumanizat pe care nimeni nu pare sa-l observe,recurge la acte diabolice pentru a atrage atentia mamei.Pare ca isi uraste mama cu pasiune si ca isi concentreaza toata forta pentru a o rani in profunzime....iar ea reactioneaza foarte tarziu-chiar la sfarsit.M-a impresionat cand a descoperit camera propriului ei copil-acuratetea cu care acesta nu lasa nici macar un flecustet sa-i tradeze personalitatea.
Inca de la inceput vina este aproape in intregime a ei-sangele cu care este manjita,acuzele vecinilor,resemnarea cu care primeste jignirile....
Este un film care trage un semnal de alarma,atentie parinti,doriti copii,stiti ce inseamna asta,ce responsabilitate presupune?Nimeni… citeşte

8 6
ginulet pe 20 mai 2012 17:10
nu cred ca e vina mamei, pur si simplu asa sa nascut el cu PROBLEME... dar fiecare are dreptul la o parere...no ofence!
alin_06 pe 18 iulie 2012 12:48
@Bulldogul poate sub 15 ani. Filmul a primit ratingul N-15 nu 16.
psihologu pe 19 Septembrie 2012 10:17
We Need to Talk About Kevin: terapie de soc
Nicio picatura de sange care sa satisfaca nevoia de morbid a privitorului. In schimb multe cadre inecate in nuante de rosu ca simbol al macelului anticipat. Pe alocuri suprastilizat, filmul devine o reflexie cinematografica tremurata a obsedantului “de ce?”.

We Need to Talk About Kevin e un puzzle prin constructie si o cautare de sens prin ceea ce construieste. Ansamblul se aseaza pas cu pas, printr-o serie de salturi intre prezentul deprimant al Evei Khatchadourian, o femeie intr-o postura hristica, jignita si lovita din toate partile, si trecutul ei de mama.

Desi e mai degraba un produs britanic (grosul finantarii a venit de la BBC, regizoarea Lynne Ramsay e nascuta la Glasgow, iar Tilda Swinton, actrita principala, la Londra), filmul se inspira din numeroasele cazuri de masacre din liceele americane via romanul lui Lionel Shriver si focuseaza pe… citeşte

7 0
xerses pe 04 Ianuarie 2012 11:29
Un film despre un baiat destul de ciudat pentru care nu exista valoarile morale.
6 14
the_andreea pe 5 februarie 2012 20:42
Nu cred ca despre existenta sau lipsa valorilor morale este vorba in film!
cosmin_kedii pe 17 Martie 2012 08:30
Spectacole au fost incredibile, stilul vizual cu adevărat eficient, care deţine povestea împreună.Tilda Swinton a dat un spectacol de Oscar câştigător
4 2
Asproiu pe 20 Martie 2012 10:20
Este un film foarte bun pe care il recomand tututor.
4 3
D.Ionut pe 09 Martie 2012 21:22
Filmul e bun spre foarte bun, si-ar trebui urmarit de multa lume
______________________________________________________
Nota:8

3 1
improv3 pe 06 Februarie 2012 21:12
Da!...
Mi s-a parut ok filmul...actorii sunt buni, scenariu la fel, montajul bunicel iar morala o trageti in functie de varsta, unii dintre noi ne vom putea pune in locul lui Kevin sau al Mamei chiar daca noi ne jucam rolurile intr-o viata in care nu putem trage cu arcul in vecini si nu putem sa scoatem ochiul surorii mai mici.
3 4
sabinalin pe 02 Septembrie 2013 07:17
"Am venit ca sa-mi spui: de ce?". "Credeam ca stiu. Acum nu mai sunt atat de sigur"... Ce se poate face intr-o asemenea situatie? Din pacate filmul, ca si realitatea, ne demonstreaza ca mai nimic. Evenimentele isi urmeaza cursul netulburate, ce ti-e scris in frunte ti-e pus, nu poate fi modificat ADN-ul, unii au o astfel de menire, nu se stie exact de ce, nu se stie exact pentru ce. Interpretarea Tildei Swinton e exemplara dar nici aceea a lui Ezra Miller nu-i de neglijat, inceputul e un pic mai greoi dar cand se intra in atmosfera filmul captiveaza din ce in ce mai mult datorita scenariului captivant si regiei inspirate.
2 0
andystarx pe 18 Ianuarie 2017 21:57
Nota 4/10
Nu inteleg sincer de ce este asa apreciat acest film ! In primul rand,nici macar jocul actorilor nu este unul senzational,nici macar bun !Este o mare prostie ,si o pierdere de timp ! Urmariti altceva !
2 2
jonny17 pe 22 Aprilie 2021 23:03
He he... aici e loc de de dat cu oistea in gard... parca ati ajuns toti deodata intr-o intersectie nedirijata...ca sa vezi doamne ca nu si-a crescut bine copilul..!
1 0
elianna pe 14 Iulie 2018 18:15
Portretul sociopatului
Filmul se centreaza pe drama unei femei ramasa singura dupa ce fiul ei cel mare, Kevin, il omoara pe tatal sau, pe sora mai mica si pe colegii de scoala. Kevin ilustreaza portertul tipic de sociopat, inteligent, manipulator, mincinos, sadic, rece. Nu vad ce ar fi putut sa faca parintii, in special mama, in cazul asta. Nici educatia, nici dragostea nu au cum sa schimbe genetica. Morala filmului ar putea fi ca derapajele copiilor le platesc parintii.
1 0
Get0dac pe 26 Noiembrie 2013 16:42
Un film mai bun decat vestita reclama la prezervative....cu acel copil ce se tavaleste pe jos intr-un supermarket. Nu recomand filmul cuplurilor ce inca nu au procreat...risca sa isi incheie viata fara de copii.
Refuz sa cred ca exista asemenea rebuturi genetice precum cel prezentat in film.
Vad ca e f. laudata coloana sonora....intr-adevar ca mesaj transmis e potrivita, muzica, insa m-a enervat teribil.
Ca o gluma, daca tot suntem in lumea filmelor, nu stiu cum in filmele americane sunt rapiti, violati, ucisi, cei mai angelici copii. Unu' din specia lui Kevin, nu e rapit niciodata, nu de alta dar sa le plangem putin de mila rapitorilor.

1 0
bitter_moon pe 26 noiembrie 2013 19:13
I-am plans de mila rapitorului, in "Dennis, pericol public". :)
Get0dac pe 27 noiembrie 2013 20:18
Da.....:)

Spune-ţi părerea despre We Need to Talk About Kevin

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu We Need to Talk About Kevin
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells