Salutări de la Agigea

(1984)

Salutări de la Agigea

Poster Salutări de la Agigea Poster Salutări de la Agigea

Sinopsis Salutări de la Agigea

Realizat la doi ani dupa Escapada, cineastul imbratiseaza din plin, in Salutari de la Agigea, conformismul politic cel mai desantat, inchinand osanale santierului sclavagist al Canalului Dunare-Marea Neagra, unde Ceausescu ordona sa fie adusi la munca silnica (asa-zis "patriotica") elevii de liceu, studentii si soldatii.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0

Caseta tehnică

Produs de

Casa de Filme Cinci

Tip Ecran

normal

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin742000 pe 03 Iulie 2016 12:03
Un film despre construrea Canalului Dunare-Marea Neagra , de catre tineri prin munca patriotica.Sunt sigur ca multi se intreaba ce e aia munca patriotica , sau chiar munca .Tinerii din ziua de azi au alte " distractii": drogurile , cluburile , furturile , tabletele , masinile ,sexul .Nici nu au exemple care sa fie bune de urmat
4 6
eduard_stratan pe 4 ianuarie 2022 14:36
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
balta67verde pe 25 Aprilie 2019 09:27
Un film mediocru despre tinerii "volutari" dusi mai mult cu forta la canalul Dunarea-Marea Neagra. Eu nu-l consider comedie, nu prea vad nimic de ras la acest film.
3 1
Iulidesprefilme pe 22 Noiembrie 2012 19:09
Aşa se făceau unele filme pe vremea comunistă...pelicula merită pentru a vedea actorii din generaţia tânără ( de atunci) care s-au maturizat (şi) artistic...dintre care, din nefericire, Şerban Ionescu a plecat azi pentru totdeauna.
3 1
blacksea_rider pe 25 August 2019 14:47
Conform Wikipedia : Construirea canalului a necesitat o investiție de circa 2 miliarde de dolari. Estimările inițiale prevedeau recuperarea investiției în 50 de ani. Exploatarea canalului aduce însă venituri anuale de circa 3 milioane de euro, ceea ce presupune o durată de recuperare a investiției de peste 600 de ani....o investitie inutila unde au murit oameni nevinovati...,iar pe cei care comenteaza despre munca,i-as trimite cateva luni pe un santier la alegere,sa vada realitatea....asadar pt nostalgicii comunisti care slavesc munca patriotica:fuck you,suckers !
2 2
blackmore pe 25 August 2019 10:31
Un film facut in vremurile in care romanii munceau...........
2 5
eduard_stratan pe 4 ianuarie 2022 14:38
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
saiaj pe 25 August 2014 17:09
Merge dar nu te da pe spate. Cateva faze comice, cateva faze dragute dar cam atat. Trebuie oricum ignorata propaganda comunista desfasurata pe intreg parcursul filmului.
1 0
Deceoare pe 16 Mai 2023 14:51
Film documentar-artistic prelungit. Film mărturie pentru generațiile următoare ce bun era Partidul Comunist Român, ce grijă avea el de tineri și de educația lor socialistă. Pupincurism scenaristic și regizoral. Ce bucuroși erau tinerii din Uniunea Tineretului Comunist că erau duși la muncă-silnică(asta-patriotică). Filmul se încheie cu șlagărul la moda anilor înainte de 1989 - UTC-iști de azi Comuniștii de mâine!
0 2
user-5cc95b68922d6 pe 19 Ianuarie 2020 15:30
Acesta este un film-marturie(una dintre puținele dovezi temeinice petrecute pe viu) despre "munca în Socialismul sălbatic și putred"(reprezentat și în cei din urmă 30 de ani de către cetele de derbedei sălbatici numiti "PSD și PNL și UDMR și USR-PLUS și PMP"care toți impreuna au nenorocit cumplit,în întregime și din temelii,economia și avutia Statului Romania,și astfel au adus și ținut într-o SARACIE uluitoare pe tot Norodul de rînd al Romaniei),numita(munca) înșelător "munca patriotica",în care cetățeanul ROB( adica SCLAV) era numit batjocoritor "brigadier"(adica un Vataf).Asemenea filme-document trebuiesc păstrate totdeauna ca o pilda de Neurmat de către toți tinerii si copiii Romaniei.Ca documentar filmul este lucrat cu pricepere și arată,fără ascunzisuri, viețuirea de SCLAV a Norodului României supt "Conducerea științifică și clarvazatoare… citeşte
0 2

Spune-ţi părerea despre Salutări de la Agigea

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu Salutări de la Agigea
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells